Helsinki Design Week hakee viestintäkoordinaattoria

Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali etsii viestintäkoordinaattoria tuottamaan Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.

Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali etsii viestintäkoordinaattoria tuottamaan Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka vuosittaiset yli 250 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittavat noin 160 000 kävijää. Festivaalin toiminta on laajentunut ympärivuotiseksi oman muotoilumedian Helsinki Design Weeklyn ansiosta.

Helsinki Design Week etsii nyt viestintäkoordinaattoria vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa lokakuussa 2017.

Viestintäkoordinaattorina pääset kehittämään Helsinki Design Weekin viestintää ja vaikuttamaan suomalaisen muotoilun tunnettuuteen ja menestykseen kansainvälisesti. Ensisijaisena tehtävänäsi vastaat Helsinki Design Weekly -muotoilumediasta, joka tavoittaa muotoilualan ammattilaiset ja edelläkävijät sekä muotoilusta, arkkitehtuurista ja muodista kiinnostuneet kaupunkilaiset. Lisäksi kehität uusia keinoja viestiä suomalaisesta muotoilusta kansainvälisesti, toteutat Helsinki Design Weekin viestintäsuunnitelman mukaisia toimenpiteitä ja rakennat festivaalin tunnettuutta kansainvälisesti.

Pienessä ja ketterässä yrityksessämme pääset hyödyntämään niin luovuuttasi kuin rautaista ammattitaitoasi viestinnän ja journalismin, digitaalisten palvelujen sekä sisältömarkkinoinnin parissa.

 

Työtehtävät:

  • Helsinki Design Weeklyn tuottaminen ja sisällön kehittäminen, kuten sarjojen konseptointi ja toteutus
  • Artikkelien suunnittelu ja kirjoittaminen sekä freelancer-kirjoittajien koordinointi, juttujen tilaaminen ja editointi
  • Sosiaalisen median kanavien sisältöjen tuotanto ja toteutus
  • Kaupalliset yhteistyöt, mediamyynti ja sisältömarkkinoinnin konseptien suunnittelu ja toteutus
  • Festivaaliviestinnän toteutus sekä mediatyö

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos:

  • Sinulla on vankka kokemus artikkelien suunnittelusta ja editoinnista joko journalismin tai viestinnän tehtävissä
  • Olet suunnitellut ja toteuttanut menestyksekkäästi markkinointiviestinnän konsepteja
  • Hyödynnät luontevasti ja tuloksellisesti sosiaalista mediaa, kuten Facebookia, Twitteriä ja Instagramia
  • Hallitset erinomaisesti suomen ja englannin suullisen ja kirjallisen kielen ja pystyt editoimaan muiden tekstejä
  • Luovien alojen tuntemus, kansainvälinen mediatyö ja myyntikokemus katsotaan eduksi

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Petra Majandernumerossa 050 5289736 torstaina 29.6. kello 9-10 ja tiistaina 1.8. kello 9-10 tai sähköpostitse petra.majander@www.helsinkidesignweek.com.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV 4.8. mennessä osoitteeseen petra.majander@www.helsinkidesignweek.com. Haastattelut pidetään elokuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.