Weekly Tips: heinäkuun vinkit

Heinäkuussa katsotaan elokuvia ulkona, etsitään kummituksia ja tanssitaan tasa-arvon puolesta. Weekly Tips -sarja jakaa joka kuukausi menovinkit designin ystäville.

Heinäkuussa katsotaan elokuvia ulkona, etsitään kummituksia ja tanssitaan tasa-arvon puolesta. Weekly Tips -sarja jakaa joka kuukausi menovinkit designin ystäville.

Kesäkino Engel

Helsingin kaunein ulkoilmateatteri aukeaa ja kutsuu kaupunkilaiset samettisiin iltoihin Senaatintorin äärelle. Heinäkuun alussa nähdään neljä ranskalaisleffaa Helsingin kesätaivaan alla, jonka jälkeen luvassa on toiveuusintoja ja kuun lopussa ennakkonäytöksiä.

KesäKino Engel
Cafe Engelin sisäpiha, Aleksanterinkatu 26
Liput 14 €
Lue lisää

Kesäkahvila Siili

Helsingin ehkä sympaattisin kesäkahvila löytyy Helsingin Puu-Käpylästä. Puutalon pihassa voi nauttia laadukasta kahvia ja herkkuja, ostaa design-tuotteita Aamu Songilta ja Johan Olinilta ja osallistua satunnaisiin tapahtumiin.

Kahvila Siili
Ilmattarentie 8 C, Helsinki
Lue lisää

Helsinki Pride

On aika marssia yhdenvertaisuuden puolesta Suomen suurin sateenkaareva kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma huipentuu lauantaina 1.7. kulkueeseen ja puistojuhlaan. Vuoden 2017 teema on Vapaus ja vastuu, joka nousee Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlasta. Tarjolla on myös viikon ajan näyttelyitä, keskusteluja, tapaamisia ja taidetta.

Helsinki Pride 2017
26.6.-2.7.
Kulkue 1.7. kello 13-15, lähtöpaikkana Kansalaistori
Lue lisää

Kummituskävely: Kruununhaan kummitustarinat

Kaupunginmuseon kummituskävelyt luovat aavemaisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon kummitusvastaavat kertovat kävelyn aikana kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita?

Kummituskävely: Kruununhaan kummitustarinat
Pe 14.7. kello 17
Lähtö Kristianinkatu 12
Liput 10 €
Lue lisää

Visio Festival

Elektronisen musiikin tapahtuma Visio Festival täyttää Tiivistämön. Visio tuo pääkaupungin urbaaniin festivaalirintamaan toivotun lisän yksinomaan konemusiikkiin keskittyvänä tapahtumana.

21.-22.7.2017
Tiivistämö, Helsinki
Liput 32,5–57,5 €
Lue lisää

Käsityökortteli

Kampissa Narinkkatorilla on järjestetty käsityötapahtuma Käsityökortteli vuosittain jo vuodesta 2013. Yleensä keväisin ja syksyisin järjestetty tapahtuma järjestetään tänä vuonna kesäaikaan kerran kuussa. Jokaiseen tapahtumaan tulee noin 40 käsityöyrittäjää eri puolilta Suomea. Tarjolla on koko suomalaisen käsityön kirjo vaatteista ja laukuista lasituotteisiin ja keramiikkaan. Kaikki tuotteet ovat laadukasta ja 100% Suomessa käsityönä tehtyä. Jokainen tapahtuma tarjoaa hieman erilaisen kattauksen tuotteita.

Käsityökortteli
To 13.7. kello 10-18
Narinkkatori, Helsinki
Lue lisää

Suuret Oluet – Pienet Panimot

Suuret Oluet – Pienet Panimot on Suomen kattavin olut- ja pienpanimotapahtuma. Tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua pohjoismaisiin pienpanimoihin ja heidän tuotteisiinsa, tarjolla on olutta, siidereitä ja sahtia, sekä olutvisa, musiikkia, herkullista ruokaa ja muuta ohjelmaa.

Suuret Oluet – Pienet Panimot
26.7.-29.7.
Rautatientori, Helsinki
Vapaa pääsy päivittäin kello 18 saakka, sen jälkeen 10 €
Lue lisää

Bikenic

Teurastamo Bikenic on uusi, kaupunkipyöräilyä ja piknikhenkeä juhliva tapahtumien sarja Helsingin Teurastamolla. Teemoitetut tapahtumat tarjoavat aimo annoksen tietoa pyöräilystä kiinnostuneille, niin harrastajille kuin vasta-alkajillekin. Heinäkuun Bikenicillä vierailee Urheilumuseon näyttely erilaisista pyöristä vuosien varrelta, joista vanhin pyörä on reilusti 1800-luvun puolelta. Paikalle toivotetaan tervetulleeksi myös yleisön vanhat tai muuten kiinnostavat pyörät.

Bikenic
La 1.7. kello 12-17
Lue lisää