Helsinki Design Week alkaa tänään!

Let’s Festival! Lue vielä infopakettimme vuoden 2017 Helsinki Design Weekille.

Tervetuloa juhlimaan tänään HDW HOP-kaupunki-installaatiosarjan avajaisia! We Jazz toteuttaa HDW HOP -kaupunki-installaatiosarjan avajaiskulkueen, joka käynnistyy torstaina 7.9. klo 18:45 Kaartin Maneesilta (Kasarmikatu 15) kiertäen kaikki installaatiot päättyen Kolmensepänaukiolle. Avajaisjuhlinta alkaa Kaartin Maneesilla klo 18.00. Tervetuloa!

Ohjelma:

Kaikki tapahtumat ja niiden tiedot löydät täältä. Lue myös vinkkimme design aarteiden löytämiseen, lapsiperheille, kuumiin keskusteluihin, diy-ihmisille ja juhlakansalle sekä aktiivisille kaupunkilaisille ja kulinaristeille. Julkaisemme myös jokainen festivaalipäivä tärpit tapahtumiin. Voit lukea ensimmäisen festivaalipäivän tärpit täältä. Lue myös tapahtumista, joihin voit osallistua streamauksen kautta kotisohvaltasi.

Ohjelmakarttoja jaetaan muun muassa Stockmannilla, Marimekon myymälöissä ja Helsinki-infoissa.

[button class=”” text=”Ohjelmakartta PDF” url=”https://www.helsinkidesignweek.com/wp-content/uploads/2017/08/HDWohjelma_600x420mm_bleed3mm.pdf” ]


Liput ja ennakkoilmoittautumiset:

Vielä ehdit ostaa liput PechaKuchaan, Data-Driven Design Dayhin ja DesignCommonsiin.

Käy ilmoittautumassa mukaan myös mieleisellesi design afterwork-ajelulle Q&A raitiovaunukeskusteluihin ja ammattilaisille suunnattuun muotoilun, tilasuunnittelun ja valaistuksen tapahtumaan Showroomiin sekä Open Studios-iltaan, jossa pääset tutustumaan arkkitehtuurin ja luovan alan toimistoihin.

3 x tee festivaalikokemuksestasi helpompaa:

DriveNow
OP-Ryhmän Suomeen tuomat DriveNow-yhteiskäyttöautot helpottavat festivaalikävijöitä liikkumaan Helsinki Design Weekin tapahtumissa. Rekisteröidy DriveNow:n asiakkaaksi nyt ilmaiseksi käyttämällä koodia HDW ja saat vielä 20 ilmaista ajominuuttia omalle tilille. Lue lisää DriveNow:n palveluista festivaalin aikana täältä.

Clarion Hotel
Oletko vielä vailla yöpaikkaa? Clarion Hotel Helsinki Airport kutsuu muotoilun ystävät yöpymään luokseen. Saat -15% päivän hinnasta ajalle 7.-17.9.2017 käyttämällä koodia DESIGN. Varaa majoitus myyntipalvelustamme: sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3810. Clarion Hotel Jätkäsaari on Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka. Lue lisää tapahtumista Clarionilla festivaalin aikana täältä.

Mingla
Tänä vuonna Mingla on virallinen verkostoitumissovelluksemme. Lataa sovellus, tutustu ihmisiin ja Minglaa! Yhdessä Milttonin kanssa HDW pystyttää lisäksi HDW-vieraille avoimen Mingla Spot -kohtaamispisteen Miltton Showroomille, osoitteeseen Uudenmaankatu 4-6. Sovi Mingla-tapaaminen tai käy inspiroitumassa Mingla Spotissa kahvin äärellä.