Helsinki Design Weekly Podcast 3: Kari Korkman

Kolmannessa podcast-jaksossa Kari Korkman kertoo, mitä yhteistä on Helsinki Design Weekin ja purjeveneen ohjaamisessa.

Jakso 3: Kari Korkman
Perustaja ja johtaja, Helsinki Design Week
Presidentti, World Design Weeks

Kari Korkman on mies Helsinki Design Weekin takana. Hän on perustaja ja johtaja Luovi Prdoctsion Oy:ssa, joka tuottaa tapahtumaa, ja lisäksi kansainvälisen designverkoston World Design Weeksin presidentti. Hän on myös kilpapurjehtija, joka omistaa ja ohjaa klassista purjevenettä.

Tässä jaksossa Kari kertoo Helsinki Design Week -tapahtuman synnystö: miten se kehittyi kertaluonteisesta näyttelystä kymmenen päivän hyvän suunnittelun juhliin. Hänen näkemyksensä on tuoda suunnittelijat ja yleisö yhteen. Kari kertoo myös, mitä hän tarkoittaa sanoessaan, että kaupunkilaiset ottavat vallan kaupungeissa, ja miksi se on niin jännittävää. Lisäksi hän kertoo, mitenWorld Design Weeks -verkosto toimii, ja mitä samanlaista on purjeveneen miehistön ja Helsinki Design Weekin johtamisessa.

[button class=”” text=”Kuuntele jakso” url=”https://itunes.apple.com/fi/podcast/helsinki-design-week-podcast/id1274495051?l=fi&mt=2″ ]

Helsinki Design Weekly Podcast

Helsinki Design Week Podcast on muotoilun ystäville ja ammattilaisille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuinka luovat tekijät ja päättäjät ajattelevat ja työskentelevät. Se on myös ihmisille, jotka rakastavat kaupunkeja ja urbaania elämää. Kun koko maailma keskittyy kaupunkeihin, podcast ottaa selvää, mitä kaikkea hienoa on parhaillaan käynnissään ja kuinka kaupungistumista voidaan kehittää ja muotoilla asukkaiden hyväksi.

Sarjan fokus on globaaleissa trendeissä, jotka ovat kytköksissä kaupungistumiseen. Kaikki jaksot ovat englanniksi ja kestävät noin puoli tuntia.

Podcast on nauhoitettu Helsingissä, mutta on kotonaan kaikissa maailman kaupungeissa. Vierailla on jokin suhde Helsinki Design Weekiin, mutta mikä vieläkin tärkeämpää, he kaikki ovat tehneet asioita, jotka uudistavat muotoilumaailmaa.