Tee festivaalikokemuksestasi vielä 3 x parempi

Tee Helsinki Design Weekistä entistä mielekkäämpää rekisteröitymällä DriveNow-palveluun tai yöpymällä edullisemmin Clarion Hotel Helsinki Airportissa. Mingla-sovellus helpottaa tutustumista uusiin ihmisiin festivaalin aikana.

DriveNow

OP-Ryhmän Suomeen tuomat DriveNow-yhteiskäyttöautot helpottavat festivaalikävijöitä liikkumaan Helsinki Design Weekin tapahtumissa. Rekisteröidy DriveNow:n asiakkaaksi nyt ilmaiseksi käyttämällä koodia HDW ja saat vielä 20 ilmaista ajominuuttia omalle tilille. Lue lisää DriveNow:n palveluista festivaalin aikana täältä.

Clarion Hotel

Oletko vielä vailla yöpaikkaa? Clarion Hotel Helsinki Airport kutsuu muotoilun ystävät yöpymään luokseen. Saat -15% päivän hinnasta ajalle 7.-17.9.2017 käyttämällä koodia DESIGN. Varaa majoitus myyntipalvelustamme: sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi tai puhelimitse 010 850 3810. Clarion Hotel Jätkäsaari on Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka. Lue lisää tapahtumista Clarionilla festivaalin aikana täältä.

Clarion Hotel Helsinki Airport

Mingla

Tänä vuonna Mingla on virallinen verkostoitumissovelluksemme. Lataa sovellus, tutustu ihmisiin ja Minglaa! Yhdessä Milttonin kanssa HDW pystyttää lisäksi HDW-vieraille avoimen Mingla Spot -kohtaamispisteen Miltton Showroomille, osoitteeseen Uudenmaankatu 4-6. Sovi Mingla-tapaaminen tai käy inspiroitumassa Mingla Spotissa kahvin äärellä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna