Helsinki Design Weekly Podcast 4: Laura Aalto

Neljännessä podcast-jaksossa Laura Aalto kertoo muun muassa, miksi muotoilu on poikkeuksellinen työkalu kaupungin muodostamiseen ja miksi hän on niin vaikuttunut Istanbulista.

 

Jakso 4: Laura Aalto

Toimitusjohtaja, Helsinki Marketing


Laura Aalto aloitti Helsinki Marketingin toimitusjohtajana muutama viikko sitten. Laura on työskennellyt kulttuurisuunnittelun ja markkinointiorganisaatioiden kanssa vuosia. Tällä hetkellä Helsingin kaupunki on uudistamassa markkinointityötään ja sillä on suuria toiveita tulevasta. Laura ja hänen taitonsa ovat varmasti oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Laura näkee, että Helsingissä on käynnissä suurin muutos sen koko historiassa. Hän uskoo, että toiminta ja tapahtumat luovat modernin, elävän kaupungin. Miten Helsingin kaupunki yrittää saada kansalaisia ​​osallistumaan kaupungin suunnitteluun? Tässä jaksossa Laura kertoo myös, miksi muotoilu on poikkeuksellinen työkalu kaupungin muodostamiseen, miten muotoilu on Helsingin markkinoinnin ydin ja miksi hän on niin vaikuttunut Istanbulista.

 

 

[button class=”” text=”Kuuntele jakso” url=”https://itunes.apple.com/fi/podcast/helsinki-design-week-podcast/id1274495051?l=fi&mt=2″ ]

 

Helsinki Design Weekly Podcast

Helsinki Design Week Podcast on muotoilun ystäville ja ammattilaisille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuinka luovat tekijät ja päättäjät ajattelevat ja työskentelevät. Se on myös ihmisille, jotka rakastavat kaupunkeja ja urbaania elämää. Kun koko maailma keskittyy kaupunkeihin, podcast ottaa selvää, mitä kaikkea hienoa on parhaillaan käynnissään ja kuinka kaupungistumista voidaan kehittää ja muotoilla asukkaiden hyväksi.

Sarjan fokus on globaaleissa trendeissä, jotka ovat kytköksissä kaupungistumiseen. Kaikki jaksot ovat englanniksi ja kestävät noin puoli tuntia.

Podcast on nauhoitettu Helsingissä, mutta on kotonaan kaikissa maailman kaupungeissa. Vierailla on jokin suhde Helsinki Design Weekiin, mutta mikä vieläkin tärkeämpää, he kaikki ovat tehneet asioita, jotka uudistavat muotoilumaailmaa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna