Katso streamaukset Helsinki Design Weekiltä 2017

Etkö ehtinyt katsoa streamauksia suorina Data-Driven Design Daysta, Design Commonsista tai Designing the Future Word by Word-tapahtumasta? Voit katsoa ne nyt.

Heittäydy takaisin Helsinki Design Weekin tunnelmaan ja katso streamaus Data-Driven Design Daysta, jossa data-alan huiput kertoivat ajankohtaisista ilmiöistä. Tämän vuoden teema-alue oli verkko- ja vähittäiskauppa. Se näkyy ja läpäisee esitykset, mutta keskusteluun mahtuu myös muutakin kuin myyntipuhetta. Keskusteluista löytyy ajatuksia myös data-vetoisten organisaatioiden johtamisesta ja siitä, miten data taipuu ohjelmallisen suunnittelun polttoaineeksi.

Maailman ensi-iltansa saanut puhekonsepti DesignCommons rikkoi perinteisen konferenssin kaavan. Lavalla luennoimisen sijasta muotoilun kansainväliset tähdet istuivat yleisön seassa ja nousevat vuorollaan puhumaan tämän hetken polttavimmista kysymyksistä. Yleisöstä ja puhujista koostuvat pöytäseurueet keskustelivat teemoista ja etsivät niihin ratkaisuja viinin ja ruoan parissa. Puhumassa olivat muun muassa hollantilainen arkkitehti Winy Maas, suomalainen teknologiayrittäjä Marko Ahtisaari, hollantilainen maisema-arkkitehti Cees van der Veeken ja Studio Swine, jonka muodostavat japanilainen arkkitehti Azusa Murakami ja britannialainen taitelija Alexander Groves.

Designing the Future Word by Word tapahtumassa pohdittiin, miten puhua työn tulevaisuudesta niin, että syntyy konkreettisia uusia vaihtoehtoja? Keskustelijoina kansanedustaja Antero Vartia, Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg, toimittaja Ville Blåfield, ennakoinnista vastaava tutkija Johannes Koponen ja senior advisor Marjaana Toiminen.

 

Data-Driven Design Day:

 

 

Design Commons:

 

 

Designing the Future Word by Word:

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna