Q&A Raitiovaunukeskustelut Podcast 1: Grafia

Kuuntele Helsinki Design Weeklyn järjestämä raitiovaunukeskustelujen sarja nyt Kiekusta podcastina. Keskusteluissa esitetään kysymyksiä ja etsitään vastauksia muun muassa kaupungin, kulttuurin ja työn teemoista.

 

Ensimmäinen jakso: Grafia

Jutellaan vähän kaupungista visuaalisen viestinnän tilana. Raitiovaunukeskustelun moderaattorina toimii Kaarle Hurtig ja juttelemassa ovat katutaiteilija, AD Maikki Rantala (Grafian katutaidekilta G-Rex), arkkitehti Tuomas Siitonen ja graafinen suunnittelija Ilkka Kärkkäinen (Dynamo & Son).

Grafia on visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö. Yli tuhannen ammattilaisen Grafia ry edistää suomalaisen visuaalisen viestinnän arvostusta sekä jäsentensä ammatillisia, oikeudellisia ja taloudellisia etuja.

 

[button class=”” text=”Kuuntele jakso” url=”https://www.kieku.com/channel/Q%26A%20Raitiovaunukeskustelujen%20sarja/af70b5a3-40a3-457b-ad71-234431b7eb36″ ]

 

Maikki Rantala, Tuomas Siitonen, Kaarle Hurtig ja Ilkka Kärkkäinen

Q&A Raitiovaunukeskustelut

Helsinki Design Weekillä yhteistyökumppanimme HKL:n kulttuurivaununa toiminut ratikka muuntautui neljänä päivänä designin after work -vaunuksi, joka kulki ympäri Helsingin kaupunginosia. Raitiovaunukeskustelut kytkeytyvät syvälle Helsinki Design Weekin vuoden 2017 teemaa, Q&A, joka pohtii kaupunkien kehitystä, koulutusta ja oppimista, kestävää kehitystä, tiloja ja taloja sekä luovien alojen yrittäjyyttä ja yhteistyötä.

Erilaiset ja mielenkiintoiset sisällöt raitiovaunuajeluille tuotti visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia, kasvuyrittäjyyttä tukeva startup-keskittymä Maria 01, työyhteisöjä kouluttava ja coachaava, luovan työn edesauttaja Avantage Oy ja jo yli 20 000 jäsentä omaava Ompeluseura, naisten työelämäverkosto Facebookissa.

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna