Q&A Raitiovaunukeskustelut Podcast 2: Maria 01

Kuuntele Helsinki Design Weeklyn järjestämä raitiovaunukeskustelujen sarja nyt Kiekusta podcastina. Keskusteluissa esitetään kysymyksiä ja etsitään vastauksia muun muassa kaupungin, kulttuurin ja työn teemoista.

 

2. jakso: Maria 01

Maria01 suunnittelijat keskustelevat yhteiskunnan muutoksesta ja kuluttajien käyttäytymisestä. Mitä ongelmia he ratkaisevat ja miten? Minkälaisia haasteita he kohtaavat työssään? Puhujat: Ilona Mooney (WorkAhead), Heini Pekkala (Epic Foods), and Maari Fabritius (Kieku) Keskustelu pidetään englanniksi.

 

[button class=”” text=”Kuuntele” url=”https://www.kieku.com/channel/Q%26A%20Raitiovaunukeskustelujen%20sarja/7f9ea43c-8b1e-459e-8251-c32dbd4ead87″ ]

 

Q&A Raitiovaunukeskustelut

Helsinki Design Weekillä yhteistyökumppanimme HKL:n kulttuurivaununa toiminut ratikka muuntautui neljänä päivänä designin after work -vaunuksi, joka kulki ympäri Helsingin kaupunginosia. Raitiovaunukeskustelut kytkeytyvät syvälle Helsinki Design Weekin vuoden 2017 teemaa, Q&A, joka pohtii kaupunkien kehitystä, koulutusta ja oppimista, kestävää kehitystä, tiloja ja taloja sekä luovien alojen yrittäjyyttä ja yhteistyötä.

Erilaiset ja mielenkiintoiset sisällöt raitiovaunuajeluille tuotti visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia, kasvuyrittäjyyttä tukeva startup-keskittymä Maria 01, työyhteisöjä kouluttava ja coachaava, luovan työn edesauttaja Avantage Oy ja jo yli 20 000 jäsentä omaava Ompeluseura, naisten työelämäverkosto Facebookissa.