Helsinki Design Weekly Podcast 6: Zeynep Falay von Flittner

Viidennessä podcast-jaksossa Zeynep Falay jakaa ajatuksiaan koneoppimisen ja AI:n hyödyntämisestä tulevaisuudessa parhaiten, miksi olisi tärkeää ajatella enemmän tekniikan roolia pitkäaikaisten ongelmien ratkaisemiseen, ja mitä on muutosmuotoilu.

Jakso 6:  Zeynep Falay von Flittner
Hellon pääsuunnittelija

Zeynep Falay von Flittner on palvelumuotoilija. Hän on kotoisin alunperin Istanbulista Turkista, mutta on opiskellut ja viettänyt suurimman osan työelämästään Helsingissä. Zeynep on työskennellyt muun muassa Nokian, Telian, Danske Bankin ja Helsingin kaupungin kanssa toteuttaen ihmisläheistä ajattelua ja suunnittelua. Tällä hetkellä hän työskentelee pääsuunnittelijana Hellonilla, yhdessä Suomen johtavista palvelumuotoilun yrityksistä.

Zeynep rakastaa ongelmien ratkomista ja palapelejä. Hän näkee, että digitalisaatio ei oikeastaan ole niinkään pelkkää teknologiaa itsessään, vaan ihmisten elämän muuttamista ja uusien asioiden mahdollistamista. Podcastissa Zeynep jakaa ajatuksiaan koneoppimisen ja AI:n hyödyntämisestä tulevaisuudessa parhaiten, miksi olisi tärkeää ajatella enemmän tekniikan roolia pitkäaikaisten ongelmien ratkaisemiseen, ja mitä on muutosmuotoilu.

 

[button class=”” text=”Kuuntele jakso” url=”https://itunes.apple.com/fi/podcast/episode-5-winy-maas-professor-and-co-founder-of-mvrdv/id1274495051?i=1000392492305&l=fi&mt=2″ ]

 

© Essi Pailinna-Bertell

Helsinki Design Weekly Podcast

Helsinki Design Week Podcast on muotoilun ystäville ja ammattilaisille, ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuinka luovat tekijät ja päättäjät ajattelevat ja työskentelevät. Se on myös ihmisille, jotka rakastavat kaupunkeja ja urbaania elämää. Kun koko maailma keskittyy kaupunkeihin, podcast ottaa selvää, mitä kaikkea hienoa on parhaillaan käynnissään ja kuinka kaupungistumista voidaan kehittää ja muotoilla asukkaiden hyväksi.

Sarjan fokus on globaaleissa trendeissä, jotka ovat kytköksissä kaupungistumiseen. Kaikki jaksot ovat englanniksi ja kestävät noin puoli tuntia.

Podcast on nauhoitettu Helsingissä, mutta on kotonaan kaikissa maailman kaupungeissa. Vierailla on jokin suhde Helsinki Design Weekiin, mutta mikä vieläkin tärkeämpää, he kaikki ovat tehneet asioita, jotka uudistavat muotoilumaailmaa.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna