Helsinki Design Week hakee tiimiinsä viestinnän ja tuotannon harjoittelijaa!

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka viime syksyn 250 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittivat 161 000 kävijää.

Laajasti verkostoitunut Helsinki Design Week edistää muotoiluintensiivisen toimialan kasvua ja kansainvälistymistä. Se on kohtauspaikka niin muotoilusta kiinnostuneille kaupunkilaisille kuin luovien alojen ammattilaisille. Toimintamme laajenee jatkuvasti verkostojen kautta useisiin ulkomaisiin kaupunkeihin. Vuoden 2018 festivaali järjestetään 6.-16.9.2018.

Festivaalin rinnalla toimii muotoilun verkkojulkaisu Helsinki Design Weekly, joka tarjoaa yleisölle ympärivuotista muotoilusisältöä.

Etsimme nyt kahta harjoittelijaa liittymään iloiseen tiimiimme. Tarjoamme harjoittelijalle monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä osana mukavaa tiimiä. Harjoittelu on palkallinen ja ajoittuu ajalle toukokuu-syyskuu 2018. Tarkempi ajankohta on neuvoteltavissa. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Viestinnän harjoittelija

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset viestinnän tehtävät, kuten erilaiset kirjoitus- ja tiedotustyöt sekä verkkosivujen ja sosiaalisen median päivitys. Tehtävät liittyvät sekä festivaalin markkinointiviestintään, Helsinki Design Weekly –verkkojulkaisun toimitukseen että tuotantoihin ja kumppanuuksiin.

Olet etsimämme henkilö, jos pystyt nopeasti tuottamaan sujuvaa tekstiä ja käsittelemään kuvallista sisältöä kansainvälisen festivaalin tarpeisiin. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Muotoilualan tuntemus, visuaalinen silmä, viestinnän tai markkinoinnin opinnot ja kokemus alan töistä luetaan eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 23.3. mennessä Petralle osoitteeseen petra.majander@helsinkidesignweek.com

Tuotannon harjoittelija

Työnkuva pitää sisällään monipuolisia festivaalituotannon työtehtäviä. Hakijalla tulee olla vahva projektihallinnan osaaminen, oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät sosiaaliset taidot. Etsimme henkilöä, jolla pysyy monet langat samanaikaisesti käsissä ja jolle asiakasrajapinnassa toimiminen on luontevaa.

Kokemus tapahtumatuotannosta ja muotoilualan tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 23.3. mennessä Moonalle osoitteeseen moona.tikka@helsinkidesignweek.com