Weekly Sneak Peek: Wonderland Work

Wonderland Work on uusi coworking-tila ja luova yhteisö Vallilassa. Weekly Sneak Peek -promootiosarja esittelee muotoilun uutuuksia. 

 

Kuka?

Wonderland Work on uusi coworking-tila ja luova yhteisö Vallilan Konepajan laitamilla.

Mitä?

Wonderlandin ytimessä ovat yhteisölliset coworking-tilat, joista voi vuokrata työtilaa itselleen sopivalla aikataululla. Voit vuokrata kiinteän tai joustavan pöytäpaikan kuukaudeksi, tulla tekemään töitä päiväksi tai ottaa oman tiimihuoneen vuodeksi. Lisäksi tilasta löytyy useita luovia neukkareita, joita voivat vuokrata myös talon ulkopuoliset, tosin jäsenille hinnat ovat halvemmat. Muihin jäsenetuihin lukeutuvat mm. ilmainen kahvi, perjantain afterworkit, pääsy kaikkiin tapahtumiin, alennukset ravintolasta sekä muut palvelut, kuten skeittilaudat ja tulostus.

Missä?

Wonderland sijaitsee osoitteessa Konepajankuja 1, Vallilan Konepaja -alueen reunalla. Coworking-tilat sijaitsevat pääsääntöisesti 2. kerroksessa, alakerrasta löytyy aulabaari, ravintola Alice sekä neukkareita ja joitain coworking-pöytiä.

Milloin?

Ovet avattiin elokuussa 2018. Ravintola Alice tarjoaa aamupalaa, lounasta ja illallista; jäsenet pääsevät kulkemaan coworking-tiloihin 24/7. Aula on auki arkisin klo 8.00-16.00, jolloin tilaan voi tulla tutustumaan.

Miksi?

Wonderland tarjoaa suurten toimistojen edut toimivasta infrasta verkostojen tukeen ja kollegoiden sparraukseen pienille, joustaville toimijoille. Yhteisölliset työtilat ovat suosittuja erityisesti freelancereiden, startupien ja vastaavien muutaman hengen yritysten keskuudessa, mutta myös monet suuret yhtiöt tarjoavat työntekijöilleen mahdollisuuden etätyöhön inspiroivassa työyhteisössä.