Päivän tärpit: Torstai 6.9.

Helsinki Design Week 2018 on vihdoin täällä! Astu mukaan avajaishuumaan ja katso tärpit torstaille 6.9.

Tutustu koko ohjelmaan täältä.

Suunnittele ihanne työpolkusi

Kohina kutsuu festivaalikansan suunnittelemaan unelmiensa työpolkuja heidän toimistolleen. Luvassa inspiroiva workshop, jossa luodaan kierrätettyjen materiaalien, legojen ja muovailuvahan avulla ihanteellisia työpolkuja. Päivä aloitetaan luennolla, joka käsittelee hyvän työpäivän elementtejä. Luennon jälkeen jokainen pääsee työstämään omaa ihanne työpolkuaan workshopin merkeissä.

12:00-17:00
Pälkäneentie 19 B

 

Design Tivoli

Designin ystäville sekä -ammattilaisille suunnattu tapahtuma järjestetään Out of the Darkin myymälässä, jossa myös Woodiolla on Showroom. Tapahtuman Tivoli-teeman inspiraationa toimii ”The Tivoli x Normann Copenhagen collaboration” -mallisto, joka lanseerataan samalla Suomen markkinoille.

18:00-22:00
Eerikinkatu 3

 

Design Delivered 

Helsinki Design Weekin aikana Wolt kuljettaa muotoilua ja taidetta ihmisten koteihin. Ensimmäistä kertaa toteutettava Design Delivered -projekti nostaa lupaavia luovien alojen tekijöitä suuren yleisön tietoisuuteen. Projekti on tehty yhteistyössä Woltin, suunnittelutoimisto Kallan & Co:n ja Helsinki Design Weekin kesken. Osana Design Delivered -projektia toteutetaan pop up -ravintola yhdessä huippukokki Kozeen Shiwanin kanssa.

24h
Keskuskatu

 

Pink Space -tilateos / Fanni Suvila & Taika Mannila 

Pink Space on ihana kokemuksellinen installaatio ja tilateos, jonka on suunnitellut Fanni Suvila & Taika Mannila. Pink Space on täydellinen photobooth ja selfietaivas. Astu sisään Pink Spaceen ja nauti itsestäsi ja vaaleanpunaisesta kokemuksesta.

18:00-00:00
Jackie Bar
Iso Roobertinkatu 21

 

50 Years Later Solves Wicked Problems 

Teknologian kehitys, ilmastonmuutos, väestön ikääntyminen ja työn muutos ovat esimerkkejä megatrendeistä, joiden myötä syntyy globaaleja, viheliäisiä ongelmia. Työpajat yhdistävät arktisen alueen asiantuntijat, tänään yli 70-vuotiaat muutosta 1960-luvulla etsineet muotoiluopiskelijat ja nykypäivän muotoiluopiskelijat ratkaisemaan yhdessä sosiaalisesti, taloudellisesti, kulttuurisesti ja ympäristön näkökulmasta tärkeitä ongelmia.

10:00-15:00
Helsingin kaupungintalo
Pohjoisesplanadi 11-13

 

HDW HOP: Tulipuutarha 

Balderin pihaan Torikortteleiden kupeeseen pystytetään HDW:n ajaksi muotoilija Leena Kouhian ja arkkitehti Sofie Hägerströmin suunnittelema Tulipuutarha. Tulipuutarhan äänimaailman luo muusikko Tapani Rinne. Nuotiosta ja kynttiläpöydistä koostuva installaatio kutsuu kävijöitä rauhoittumaan ja jakamaan yhteisen hetken kanssakävijöiden seurassa.

18:00-22:00
Helenankatu 4