PechaKucha Night WeeGee: Puhujien esittelyt, osa 2

Helsinki Design Week järjestää suositun PechaKucha Night –tapahtuman näyttelykeskus WeeGeellä 31.10. klo 19-21. Lippuja on saatavilla rajoitetusti ja niitä voi ostaa WeeGeen kassalta sekä Helsinki Design Weekin verkkokaupasta.

Lena Weckström

 

Lena Weckström on suomalainen arkkitehti joka on opiskellut kaupunkisuunnittelua ja arkkitehtuuria Aalto Yliopistolla sekä Kuvataideakatemiassa Kööpenhaminassa. Lena työskentelee Graphic Concrete Oy:llä, jossa hän auttaa kansainvälisiä suunnittelijoita luomaan upeita kuvioituja betonipintoja käyttämällä suomalaista innovaatiota, graafista betonia.

Iiris Heikka

 

Iiris Heikka on tullut tunnetuksi mobiilikuvaajana. Valokuvataiteen Museollakin kuvauskursseja järjestänyt Heikka on viime aikoina kuvannut myös filmille. Tänä syksynä alkoivat elokuvauksen opinnot Aalto Yliopistossa.

Pekka Jylhä

Pekka Jylhä on kuvanveistäjä ja taitelijaprofessori. Jylhän tunnetuimpia teoksia on vuonna 2000 valmistunut Urho Kekkosen muistomerkki Helsingissä Finlandia-talon lähellä. Hän on tullut 2000-luvulla tunnetuksi myös installaatioista, joissa on elementteinä usein täytettyjä eläimiä, esimerkiksi täytetty valkoinen jänis ja peili.

Jussi Palva, Verstas Arkkitehdit

Palva keskittyy työssään tilojen laatuun ja kiinnittää erityistä huomiota sisä- ja ulkotilojen vuorovaikutukseen. Hän on yhdessä yhtiökumppaneidensa Riina Palvan, Ilkka Salmisen ja Väinö Nikkilän kanssa saavuttanut 16 ensimmäistä palkintoa arkkitehtuurikilpailuissa

Noora Niinikoski

Noora Niinikoski on Nanson pääsuunnittelija ja vastaa tehtävässään suunnittelutiimin johtamisesta ja tuotteiden designista. Hänellä on monipuolinen kokemus muodista niin oman tuotemerkin suunnittelijana kuin suunnittelutiimin vetäjänä. Aikaisemmin Niinikoski on toiminut muun muassa Marimekon pääsuunnittelijana.

Timo Salli

Salli on muotoilija, matkailija, opettaja ja majakkalaivan kapteeni.

Muut puhujat löydät täältä.