Valaistusala saa tammikuussa jatkoa omalle ammattilaistapahtumalle VALO/ON 2019

Vuonna 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty uusi ja erilainen valaistuksen ammattilaistapahtuma saa tammikuussa jatkoa. VALO/ON 2019 kerää jälleen valaistuksen ammattilaiset yhteen, kun 29 julkisten tilojen valaistuksen johtavaa yritystä esittelevät kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat uutuustuotteensa ja palvelunsa Tapahtumakeskus Telakalla. Kävijät pääsevät tutustumaan valaistuksen tarjoamiin ratkaisuihin niin arkkitehtuurin, valaistustekniikan kuin sähkösuunnittelun näkökulmista.

VALO/ON 2017 keräsi kahden päivän aikana yli 1000 valaistusalan ammattilaista. Vieraita oli laajasti eri valaistuksen alueilta, kuten arkkitehteja, sisustus, sähkö – ja valaistussuunnittelijoita, rakennuttajia sekä kuntien ja tukkukaupan edustajia. Valo/on 2019 tarjoaa vaikuttavaa ohjelmaa ja ajankohtaisia kansainvälisiä keynote-puheenvuoroja, tarjoten näkökulmia valaistusalan haasteisiin ja tarkastellen valoa monialaisin ottein. Rento illanvietto mahdollistaa uusien ja vanhojen tuttavuuksien tapaamisen inspiroivassa ympäristössä. Kohderyhmänä ovat arkkitehdit, sisustusarkkitehdit, valaistussuunnittelijat, sähkösuunnittelijat, sähköurakoitsijat ja kiinteistönomistajat.
Näyttelyarkkitehtinä toimii Kari Lappalainen. Tapahtumakumppaneina mukana ovat muun muassa Suomen Valoteknillinen Seura, Sähkösuunnittelijat NSS ry, Sisustusarkkitehdit SIO Ry ja Jyväskylän messut. Tapahtuman tuottaa Helsinki Design Weekin takana oleva Luovi Productions Oy.

Tutustu näytteilleasettajiin täällä

Tapahtuma järjestetään 30.-31.1.2019. Tapahtumakeskus Telakalla Helsingin Hernesaaressa. Lisätietoja täällä.