Data-Driven Design Day haluaa tekijät esiin!

Koko päivän tapahtuma suunnittelijoille, tietotieteilijöille, tuotepäälliköille ja hakkereille tarjoaa mahdollisuuden päästä kuulemaan datavetoisen suunnittelun uutisista. Tänä vuonna mukaan toivotaan puhujia ja demoja myös yleisön puolelta.

Koko päivän tapahtuma suunnittelijoille, tietotieteilijöille, tuotepäälliköille ja hakkereille tarjoaa mahdollisuuden päästä kuulemaan datavetoisen suunnittelun uutisista. Tänä vuonna mukaan toivotaan puhujia ja demoja myös yleisön puolelta.

Data-Driven Design Dayn teema on Augmented creativity. Tapahtuma avaa haun puheenvuoroille ja demoille. Esimerkiksi kehittäjillä, suunnittelijoilla ja yrityksillä on mahdollisuus päästä osaksi kuratoitua DDDD-ohjelmaa.

Hakulomake löytyy täältä ja ideat, esimerkiksi esitysaihiot tai tuotedemot, on lähetettävä 10. toukokuuta mennessä.

Tämän vuoden tapahtumapaikkaan, Pörssisaliin, mahtuu jopa 400 henkeä. Viime vuonna loppuunmyytyyn tapahtumaan verrattuna paikkoja on nyt kolmannes enemmän.

Odotettavissa on innostavia tarinoita tuotteiden ja palveluiden dataan perustuvasta kehittämisestä asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan parantamiseksi. Ohjelman ensimmäiset puheenvuorot julkaistaan toukokuussa.

Aikaisempien vuosien DDDD-tapahtumien videoarkistot löytyvät täältä.

Avoin haku on päättynyt, katso tapahtumasivu täällä.

Tapahtuman liput maksavat 99 €. Lippu sisältää ohjelman, lounaan, kahvit ja narikan. Data-Driven Design Day 2019, #DDD2019, 12.9.2019 Pörssisalissa, Fabianinkatu 14, Helsinki.