Helsinki Design Weekin myyntitapahtumien haku on auki!

Helsinki Design Weekin vuositeema 2019 ”Oppimisilmasto” näkyy myös marketeissamme. Myyjien valinnassa kysymme tuotteiden tuotantotavoista aiempaa tarkemmin ja keräämme tietoja kestävästi toimimisesta kaupallisella alalla. Kuluttaminen on ristiriitaista, mutta Helsinki Design Week uskoo, että toistaiseksi paras tapa on valita aina harkiten ja laatua.

Helsinki Design Weekin vuositeema 2019 ”Oppimisilmasto” näkyy myös marketeissamme. Myyjien valinnassa kysymme tuotteiden tuotantotavoista aiempaa tarkemmin ja keräämme tietoja kestävästi toimimisesta kaupallisella alalla. Kuluttaminen on ristiriitaista, mutta Helsinki Design Week uskoo, että toistaiseksi paras tapa on valita aina harkiten ja laatua.

Design Market -myyntitapahtuma järjestetään jälleen Kaapelitehtaalla 7.–8.9.2019, avoinna molempina päivinä klo 11–18. Noin 200 muotoiluyritystä- ja toimijaa valitaan mukaan tähän Pohjoismaiden suurimpaan varastomyyntitapahtumaan. Painotamme valikoimissa korkealaatuisia huonekaluja ja kodin sisustustuotteita ynnä muita ratkaisuja. Suosittu Little Market muuttaa Lasten viikonlopun Kattilahallista osaksi Design Marketia ja tuo lastenkin tuotteet Kaapelitehtaalle. Print Market kokoaa tuttuun tapaan printtituotteet yhteen ja WeJazzin Vinyl Market tarjoaa löytöjä levyjen ystäville.

Design Market
Pohjoismaiden suurin muotoilun varastomyyntitapahtuma aloittaa festivaalin tyhjentämällä varastot. Korkeatasoiset, mahdollisimman kestävästi tuotetut muotoilutuotteet, edulliset löydöt ja vaihtuva oheisohjelma ovat tehneet Design Marketista supersuositun. Hae nopeasti myyntipaikkaa ja merkitse kalenteriisi 7.–8.9.2019.

Little Market
Koko perheen tapahtuma Lasten designviikko muuttaa Annantalolle. Näin ollen myyntitapahtuma Little Market muuttaa Kattilahallista Kaapelitehtaalle ja tuo lapsille suunnitellut tuotteet Design Marketin yhteyteen. Little Market siis omana osastonaan Design Marketissa 7.-8.9.2019.

Print Market
Print Market kokoaa printtituotteiden myyjät yhteen ja tarjoaa löytöjä myös vinyylilevyjen ystäville. Painotuotteisiin keskittyvä Print Market on koonnut vuosien aikana oman asiakaskuntana ja tarjoaa tänäkin vuonna levähdyspaikan markkinahumun keskellä. Print Market siis omana osastonaan Design Marketissa 7.-8.9.2019.

Hae myyntipaikkaa täällä, kaikki myyntitapahtumat löydät samasta lomakkeesta.