Tule mukaan tekemään Pohjoismaiden suurinta muotoilufestivaalia

Kiinnostavatko muotoilu ja tapahtumatuotanto? Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2019 festivaalitiimiin!

Kiinnostavatko muotoilu ja tapahtumatuotanto? Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2019 festivaalitiimiin!

Onko haaveenasi ollut päästä näkemään, miten Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali toteutetaan? Nyt siihen on mahdollisuus! Helsinki Design Weekin yli 200 tapahtumaa täyttävät koko kaupungin kymmenen päivän ajaksi 5.–.15. syyskuuta ja festivaali hakee nyt innokkaita vapaaehtoisia.

Oletko huippuasiakaspalvelija tai taitava näyttelyopas? Luotko upeita Instagram-tarinoita tai onko sinulla silmää juhlatilojen somistamiseen? Vai kiinnostaisiko sinua enemmän tapahtumatuotannon tekninen puoli? Tarjolla on lukuisia eri tehtäviä tuotannon ja viestinnän parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä. Voit täyttää työtoiveesi ja sopivat ajankohdat hakulomakkeessa. Huomioithan kuitenkin, että työaikataulut ovat tehtäväkohtaisia.

Vapaaehtoistyö on vastikkeetonta, eikä siitä makseta palkkaa. Kaikille vapaaehtoisille tarjotaan ruokaa työvuoron yhteydessä ja HDW-passi. Vapaaehtoiset saavat myös työtodistukset tapahtuman päätteeksi.  

Löydät hakulomakkeen täältä. Kysymykset ja tiedustelut: veera.moilanen at helsinkidesignweek.com.

Kuva: Kerttu Penttilä