Raportoi parhaasta kesämuotoilusta Weeklylle

Jaamme kesän aikana Helsinki Design Weeklyn instagramissa parasta muotoilua ja arkkitehtuuria kesälaitumilta: käytännöllisimmät aurinkosuojat, hauskat huoltoasemat, purjeveneiden nerokkaat tilaratkaisut, tehokkaimmat hyttysovet.

Jaamme kesän aikana Helsinki Design Weeklyn instagramissa parasta muotoilua ja arkkitehtuuria kesälaitumilta: käytännöllisimmät aurinkosuojat, hauskat huoltoasemat, purjeveneiden nerokkaat tilaratkaisut, tehokkaimmat hyttysovet.

Kaikki lukijamme ovat tervetulleita osallistumaan ja raportoimaan parhaista ratkaisuista.

Liitä kuvaasi hashtag #helsinkidesignweekly ja merkitse kuvaan @helsinkidesignweekly. Jaamme parhaat kuvat Weeklyn tilillä!

Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi lippupakettia Erottaja 2 -näyttelyyn.

Helsinki Design Weeklyn Instagram-kuvakisan säännöt ja ohjeet

Osallistumisaika 20.6.–4.8.2019 Voittaja valitaan 5.8.2019. Palkinnot toimitetaan Luovi Oy:n toimesta kahden viikon sisällä voitosta.

1. Järjestäjä

Luovi Oy. Katajanokanranta 5, 00160 Helsinki. Facebook, Instagram tai festivaalin järjestäjä eivät ole osallisena kilpailuun.

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika kilpailuun on 20.6.–4.8.2019. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan ulkopuolella.

4. Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuun voi osallistua Instagramissa. Jaamme kesän aikana Helsinki Design Weeklyn instagramissa parasta muotoilua ja arkkitehtuuria kesälaitumilta: käytännöllisimmät aurinkosuojat, hauskat huoltoasemat, purjeveneiden nerokkaat tilaratkaisut, tehokkaimmat hyttysovet. Liitä kuvaasi hashtag #helsinkidesignweekly ja tagaa kuvaan @helsinkidesignweekly. Jaamme parhaat kuvat!

Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Kilpailuun on mahdollista osallistua useammalla kuvalla tai viestillä.

Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja luovuttaa oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa Helsinki Design Weeklyn sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä.

Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta.

5. Palkinto

Palkinto arvotaan 5.8.2019.

Voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Voittajia valitaan kaksi, jotka molemmat saavat 2 kpl lippupaketteja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Kilpailun järjestäjä voi valita uuden voittajan, mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa siitä, kun voittajalle on ilmoitettu voitosta.

Luovi Oy maksaa mahdolliset arpajaisverot. Palkintoja ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Yhden lippupaketin arvo on noin 36 euroa.

6. Julkisuus

Voittajien nimiä ja voittokuvia voidaan käyttää sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä. Henkilötietoja käytetään vain kilpailun palkinnon toimittamiseen, ellei erillistä suostumusta anneta muihin tarkoituksiin.

7. Järjestäjien vastuu

Osallistujat vastaavat itse mahdollisista kilpailun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Kilpailun voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisen tai sen käyttöön liittyvistä kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta palkinnon käyttöön liittyen, mukaan lukien palkinnossa mahdollisesti ilmenevät viat ja mahdolliset vammat tai vahingot, jotka syntyvät palkintoa käytettäessä.

Järjestäjä ei kerää kilpailun avulla tietoja markkinointitarkoituksiin.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voisi mahdollisesti aiheutua osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

8. Sääntöjen noudattaminen

Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Luovi pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.