Wolt kuljettaa jälleen muotoilua: ilmoita työsi mukaan

Design Delivered -haku on nyt auki nouseville muotoilijoille ja taiteilijoille. Kannattaa hakea, sillä muotoilijat saavat myydyistä teoksista hinnan kokonaisuudessaan itselleen.

Design Delivered -haku on nyt auki nouseville muotoilijoille ja taiteilijoille. Mukaan kannattaa hakea, sillä muotoilijat saavat myydyistä teoksista hinnan kokonaisuudessaan itselleen.

Jo toista vuotta peräkkäin Wolt ja Helsinki Design Week nostavat yhdessä nuoria taiteilijoita ja muotoilijoita suuren yleisön tietoisuuteen mahdollistamalla heidän teostensa tilaamisen suoraan kotiin tutulla Wolt-tilauksella suositun muotoilufestivaalin aikaan 5.-15.9.2019. Design Delivered -projektin haku on nyt avattu ja muotoilijat ja taiteilijat pääsevät ehdottamaan omia teoksiaan kotiin kuljetettaviksi.

Wolt ja Helsinki Design Week haluavat tarjota helpon tavan tuoda laadukasta taidetta ja muotoilua lähelle ihmisiä. Design Delivered madaltaa kynnystä tutustua muotoilutuotteisiin ja hankkia niitä, sillä tilauksen voi tehdä kaikessa rauhassa oman kodin sohvalta.

Projektiin ilmoittautuminen on nyt auki taiteilijoille ja muotoilijoille. Mukaan etsitään teoksia laidasta laitaan, kuitenkin ottaen huomioon Helsinki Design Weekin Oppimisilmasto-teeman. Oppimisilmasto tarkoittaa muotoilualalla ja sen ympäristössä kannustavaa, tasavertaista, uteliasta ja kriittistä ilmapiiriä, jossa otetaan kantaa ilmastoystävällisiin käytäntöihin. Teos voi olla printti, kuvataidetta, korumuotoilua, lähes mitä tahansa – kunhan se soveltuu kotiinkuljetukseen. Teokset myydään Wolt-sovelluksen kautta Helsingin kantakaupungissa ja lähetit kuljettavat ne heti ostajille. Muotoilijat saavat myydyistä teoksista hinnan kokonaisuudessaan itselleen.

Haluatko ehdottaa omia teoksiasi mukaan projektiin? Lue lisää täältä ja ilmoita teoksesi lähettämällä hakemus osoitteeseen designdelivered@wolt.com.