Lukija, miten voimme palvella sinua paremmin?

We’ve been publishing Helsinki Design Weekly for five years now. It’s an online medium and a newsletter, and we are happy to see from the data that the content is of interest to our readers. Now we would like some feedback from you!

Helsinki Design Weeklyä on nyt julkaistu viisi vuotta. Verkossa ilmestyvän median sisällöt jaetaan lukijoille uutiskirjeessä, ja olemme iloisia siitä, että sisällöt ovat datan mukaan kiinnostaneet lukijoitamme. Nyt kaipaamme lisää palautetta!

Mitkä jutut sinua kiinnostavat? Mitä toivoisit lisää, minkä aina skippaat?

Viime vuoden aikana Weeklyn jalostui myös radio-ohjelmaksi Radio Helsingin aalloille ja tavoitti siten uusia yleisöjä ja sai heidätkin oivaltamaan, miten tärkeä aihe muotoilu on. Oletko jo kuunnellut ohjelmaa?

Kehittääksemme Weeklystä entistä paremman, toteutamme lukijatutkimuksen 6.8.–30.9. Kyselyyn vastaaminen vie alle viisi minuuttia. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan 200€ lahjakortti Finnish Design Shopin verkkokauppaan.

Vastaa Helsinki Design Weeklyn lukijatutkimukseen täällä.