Vuoden 2019 Helsinki Travel Award -palkinto Helsinki Design Weekille

Helsingin Matkailusäätiö jakoi Helsinki Travel Award -palkinnot ansioituneesta työstä matkailun edistämiseksi. Tänä vuonna palkinnon sai Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week.

Helsingin Matkailusäätiö jakoi Helsinki Travel Award -palkinnot ansioituneesta työstä matkailun edistämiseksi. Tänä vuonna palkinnon sai Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali Helsinki Design Week.

Näin palkintoa perusteltiin:

”Vuosittain järjestettävän Helsinki Design Weekin lisäksi ympärivuotinen Weekly pitää aktiivisesti yllä mielenkiintoa ja perustaja Kari Korkmanin aloitteesta yhteen koottu World Design Weeks -verkosto valloittaa maailmaa Helsingistä käsin. Helsinki Design Week on uskottava ja seurattu, henkilöt ja tahot yhteenkokoava tekijä, joka houkuttelee kaupunkiin vuosittain tuhansia matkailijoita nauttimaan designista ja löytämään uutta kerrottavaa.”

“Tänä vuonna palkitut toimijat tuovat menestyksekkäästi ihmisiä yhteen sekä kasvattavat Helsingin tunnettuutta kiinnostavana ja monipuolisena matkailukohteena. Helsinki Design Week houkuttelee vuosittain kaupunkiin designista kiinnostuneita matkailijoita”, Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja Mikko Leisti perustelee valintoja.

Helsinki Design Week vastaanottaa Helsinki Travel Award -palkinnon 2019.
Helsinki Design Weekin perustaja ja toimitusjohtaja Kari Korkman vastaanottaa vuoden 2019 Helsinki Travel Award -palkinnon.

Muut Travel Award -voittajat

Muut palkitut olivat kansainvälistäkin huomiota herättänyt klubi- ja ravintolakokonaisuus Kuudes linja complex sekä Suomen suurin tapahtumapaikka Messukeskus, jossa HDW:n aikaan järjestetään Habitare-messut.

Vuosittain jaettavat Helsinki Travel Award -palkinnot jakaa Helsingin Matkailusäätiö tarkoituksenaan lisätä matkailualan arvostusta sekä innostaa paikallisia toimijoita matkailun kehittämiseen. Palkinnon suuruus on 5000 euroa.

Helsinki Design Week järjestetään seuraavan kerran 3.–13.9.2020.