Helsinki Design Week etsii tiimiinsä tuottajaa

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka viime syksyn 200 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittivat 153 000 kävijää. Luovi Productions tuottaa myös Fiskars Village Art & Design Biennalea, Valoon-tapahtumaa ja Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka viime syksyn 200 tapahtumaa ja näyttelyä tavoittivat 153 000 kävijää. Luovi Productions tuottaa myös Fiskars Village Art & Design Biennalea, Valoon-tapahtumaa ja Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.

Etsimme nyt mukavaa ja tarkkaa tekijää, jolla on jo kokemusta suurten tapahtumien parista. Tuottajan työnkuva pitää sisällään monipuolisia festivaalituotannon työtehtäviä.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta tuottajan työstä
  • vahvaa projektihallinnan osaamista
  • oma-aloitteista ja tarkkaa otetta työhön
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • digitaalisen viestinnän osaamista ja some-taitoja
  • hyvä ymmärrys budjetoinnista ja taloushallinnosta
  • designmaailman tuntemusta

Tarjoamme hakijalle monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa tapahtumien sisältöön sekä pienessä tiimissä toimimisen edut. Työ on määräaikainen sijaisuus vanhempainvapaan ajalle. Työ alkaa vuoden alussa ja jatkuu vuoden loppuun sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.12.2019 mennessä osoitteeseen anni.korkman@helsinkidesignweek.com (otsikkokentään: Tuottajahaku / oma nimesi). Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Anni Korkman keskiviikkoisin klo 13–16 040 846 5576.

Kuvat: Aleksi Poutanen