Nämä myyjät löydät Xmas Design Market WeeGeestä

Helsinki Design Week järjestää jo toisen kerran Xmas Design Market WeeGeen Tapiolassa! Design Marketin jouluversio pidetään näyttelykeskus WeeGeellä 23.–24.11.2019 klo 11–17.

Helsinki Design Week järjestää jo toisen kerran Xmas Design Market WeeGeen Tapiolassa! Design Marketin jouluversio pidetään näyttelykeskus WeeGeellä 23.–24.11.2019 klo 11–17.

Mukana on 49 myyjää, tarjolla laadukkaita tuotteita niin joululahjaksi kuin omaan käyttöön! Musiikista vastaavat We Jazzin DJ:t. Kaikkiin WeeGeen ja Emman museoihin on viikonloppuna vapaa pääsy ja museoiden järjestämiin työpajoihin voi osallistua läpi viikonlopun. 

Lisätietoja ohjelmasta löydät täältä. 

Xmas Design Market WeeGeen myyjät

Xmas Design Market tuo jälleen laatutietoisille tontuille pukinkonttiin suuren määrän vaihtoehtoja. Lahjaksi sopivat esimerkiksi Annon ja Kokorin sisustustuotteet, Elma B:n mehiläisfarmin käsityönä tehdyt herkulliset hunajat, saippuat ja kynttilät sekä Kepardi Companyn upeat printit.

Helsinki Design Week Xmas Design Market myyjä Elma B
Elma B valmistaa mehiläisvaha- ja hunajatuotteita kynttilöistä saippuoihin ja kosmetiikkaan. Itse valmistettuihin tuotteisiin on lisätty vain luonnon raaka-aineita.

Myymässä ovat myös Everyday Design, Heidy Tiits sekä kuvataiteilija Liisa Luostarinen. Nomen Nescio, Raijan Aitta, Costo, Mai Mai, Niinmun ja Store of Hope sopivat pehmeisiin paketteihin. Woobs tuo markettiin puiset silmälasit ja aurinkolasit ja arjen helpottajia tarjoavat 24Bottles, Dedicated ja Izipizin luku- ja aurinkolasit. Sisustustuotteita myyvät Gedigon ja Think Today.

 

Helsinki Design Week Xmas Design Market myyjä Nomen Nescio
Helsinkiläinen Nomen Nescio suunnittelee vaatteita ihmisille, joita miellyttää minimalistinen estetiikka ja arvomaailma.

Sisustukseen

Huonekaluja ja sisustustuotteita myyvät Studio Arto Halmetoja, Niimaar, TillaPallo, Häli-Ann Tooms Studio, Juuripuu ja Sera Helsinki. Joulupöydän kattauksen viimeistelevät Brummer & Brummer, Secondround, Evolum, Magisso, Common, Lulou ja UUP ja Ikikun puiset kukat ovat piste i:n päälle.

Helsinki Design Week Xmas Design Market myyjä Sera Helsinki
Sera Helsingin käsityönä valmistetut matot ovat eettisesti ja ekologisesti tuotettuja, eikä niiden valmistuksessa ole käytetty kemikaaleja.

Lapsille ja vanhemmille

Lasten lahjapakkauksiin löytyy useita vaihtoehtoja Lauroulta, Punaiselta Norsulta, Moikolta, Hupilta ja Klaus Haapaniemen Giantsilta. Kauniit ja herkät korut tuo tapahtumaan YCM, Muotoiluhuone Donuts, Lillan Helsinki ja Paja. FatClothilta monikäyttöiset taskuliinat isälle. 

Printtituotteita tarjoaa Sasha Kretova ja Mia Minerva, Plywood Print sekä Metropolis by Jussi Lahtinen. Kirjoja myy tapahtumassa Cozy Publishing ja kodin sisustustuotteita Lemons and Yarn ja pyyhkeitä Sahrasshopilta.

Helsinki Design Week Xmas Design Market myyjä Hupi
Hupi on uusi suomalainen lastenvaatemerkki, jonka tuotteet valmistetaan Satakunnan Ulvilassa. Materiaaleina käytetään pääasiallisesti eko-puuvillaa, kierrätysmateriaaleja ja varastoylijäämäkankaita.

Lisätietoja tapahtumasta löydät Facebookista. 

Xmas Design Market WeeGee 
23.–24.11.2019 klo 11–17
Ahertajantie 5
02100 Espoo
Tapahtumaan on vapaa pääsy.