Rakkautta radioaalloilla

Torstaina jatkuu Helsinki Design Weekly, ja vieraina ovat tällä viikolla kuvittaja, taiteilija Linda Linko ja tekstiilitaiteilija Maija Louekari. Puhumme rakkaudesta.

Torstaina jatkuu Helsinki Design Weekly, ja vieraina ovat tällä viikolla kuvittaja, taiteilija Linda Linko ja kuviosuunnittelija Maija Louekari. Puhumme rakkaudesta.

Lingon näyttely Drunk from love -aukeaa torstaina, ja kysymme, miksi sen nimi on se? Louekari toivoisi, että hänen lempinimensä Lovekari, vakiintuisi. Miksi? Puhumme myös rakkaudesta väreihin, ja siitä, onko luovalla alalla työtään pakko rakastaa. Vai päin vastoin, pitäisikö ihan jokaisella alalla voida rakastaa työtään?

Kuuntele ohjelma täällä.

Linda Linko
Linda Linko.
Maija Louekari
Maija Louekari.
Linda Lingon teos
Linda Linkon teos Drunk from Love -näyttelystä.

Joka jaksossa myös testataan erilaisten tuotteiden ja palveluiden todellista toimivuutta. Tällä kertaa Ida ja Anni vierailevat Flamingo Spassa, ja yllättyvät toden teolla.

Mikä taajuus?

Radio Helsingin FM-taajuudet ovat Helsingissä 89,7 MHz Oulussa 90,9 MHz ja Tampereella 106,8 MHz. Helsinki Design Weeklyn suora lähetys joka torstai klo 12–13, uusintana lauantaisin 9–10.

Etkö asu Helsingissä, Oulussa tai Tampereella? Voit kuunnella Radio Helsinkiä missä tahansa lataamalla Radio Helsingin (oikein hyvin suunnitellun) mobiilisovelluksen ja Helsinki Design Weeklyn löydät myös podcastina Radio Helsingin -sivuilta, podcast appeista ja Spotifysta.

Ohjelman mahdollistavat Designmuseo ja Kämp Garden.

Maija Louekari for Vimma
Maija Louekarin Vimmalle suunnittelema haalari.
Lingon suunnittelema printti Vimmalle
Myös Linko on suunnitellut kuoseja Vimmalle.
Kuosit Vimman sairaalavaatteisiin lasten syöpäosastolle ovat Louekarin suunnittelemat.
Siirtolapuutarha tea pot
Louekari tunnetaan etenkin Marimekolle suunnittelemistaan kuoseistaan, yksi suosituimmista on Siirtolapuutarha.