Vieraana Debbie Millman Design Matters -podcastista

Weeklyn vieraana on Design Matters -podcastin perustaja ja juontaja Debbie Millman. Millman on amerikkalainen kirjailija, kouluttaja ja Burger Kingin logon sekä Tropicana -pakkauksen suunnittelija.  

Vieraana jaksossa on Design Matters -podcastin perustaja ja juontaja Debbie Millman. Millman on amerikkalainen kirjailija, kouluttaja ja Burger Kingin logon sekä Tropicana -pakkauksen suunnittelija.  

Tämä jakso on englanniksi. Kuuntele radion sivuilta tai Spotifystä.

Helsinki Design Weekly torstaisin Radio Helsingillä klo 12 ja uusintana lauantaisin klo 9. Kuuntele haastattelu taajuudelta 89,7 MHz tai podcastina Radio Helsingin -sivuilta, podcast appeista ja Spotifysta. Ohjelman mahdollistavat Designmuseo ja Kämp Garden.

Kansikuva: John Madere