Keväinen Design Market – vain verkossa

Helsinki Design Week järjestää ensimmäistä kertaa keväisen Design Marketin 24.–26. huhtikuuta – olosuhteiden johdosta vain verkossa.

Helsinki Design Week järjestää ensimmäistä kertaa keväisen Design Marketin 24.–26. huhtikuuta – olosuhteiden johdosta verkossa.

Myynnissä on tuotteita, joita kotona tarvitaan, jotka voivat piristää kotia, virkistää mieltä ja ilahduttaa läheisiä. Samalla halutaan tukea sitä designyrittäjien joukkoa, jonka ansiosta koko designviikko on olemassa.

Design Market Online toimii kuten syksyisin Kaapelitehtaalla järjestettävä tapahtumakin: Helsinki Design Week tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse tuotteiden myynnistä. Designmerkkien suosikkituotteet löydät Design Market Online -sivulta ja ne linkkaavat kyseisen merkin muihin myytäviin tuotteisiin.

Kuten tavallista, myynnissä on erikoiseriä ja mallikappaleita. Mukana ovat jo Lundia, Verso, Klaus Haapaniemi & Co., Tonfisk Design, Kotona, hálo, Vallila Interior. Myyjille ilmoittautumisaikaa on aina 17. huhtikuuta asti. Lisätietoja löytää täältä.

Riikka Jalava ja Makeba-verho, jonka kukkakuosi on Howard Smithin suunnittelema. Vallilan klassikkokuosina tunnettu Makeba on saanut nimensä laulaja Miriam Makeban mukaan. Näyttävä kuosi henkii 70-luvun tunnelmaa ja sopii monenlaisiin sisustuksiin.

“Esteettisestä ympäristöstä nauttiminen tuo iloa, inspiroi ja antaa positiivisia kokemuksia. Luova ajattelu ja sen kehittäminen on tärkeää työssämme keskellä muuttuvaa aikaa; luodaan ja kehitetään siis yhdessä uusia tapoja toimia ja polkuja, joita kulkea”, sanoo strategiaa suunnitteleva Riikka Jalava Vallila Interiorsilta.

Klaus Haapaniemi Giants kesämallisto 2020.

Design Marketin taika on tapahtumallisuudessa, niin myös nyt, kun myyjäiset järjestetään verkossa. Tapahtumaa juhlitaan viikonlopun aikana eri kanavissa ja suunnittelijat kertovat työstään Helsinki Design Weekin somessa. Käy nyt tykkäämässä HDW:stä Instagramissa ja Facebookissa, jos et sitä ole vielä tehnyt.

Design Market alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Joka päivä tulee myyntiin uusia tuotteita, joten Design Marketissa kannattaa vierailla useampanakin päivänä.

“Design Market on meistä hauska, eloisa ja yhteisöllinen tapahtuma. On hienoa, että se tapahtuu nyt myös verkossa, toivottavasti sama innostava yhteisö kohtaa siellä. Tarkoituksenamme on aina tehdä tuotteita jotka ilahduttaa ja koskettaa. Nyt kun olemme itsekin olleet kolme viikkoa vain kotona, tiedämme miten tärkeää on, että siellä on kauneutta, asioita jotka on tehty rakkaudella ja juuri niitä tavaroita, joilla on tunnearvoa”, sanoo Mia Wallenius Klaus Haapaniemeltä & Co.:lta.

Klaus Haapaniemi & Co.

Haluatko toimia marketissa myyjänä? Lue lisää osallistumisesta täältä.