Tule vapaaehtoiseksi Helsinki Design Weekille!

Kiinnostavatko muotoilu ja tapahtumatuotanto ja livetapahtumat? Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2020 festivaalitiimiin!

Kiinnostavatko muotoilu ja tapahtumatuotanto ja livetapahtumat? Hae vapaaehtoiseksi Helsinki Design Week 2020 festivaalitiimiin!

Helsinki Design Weekiä on vuosittain tekemässä myös joukko korvaamattomia vapaaehtoisia. Helsinki Design Weekin yli 100 tapahtumaa täyttävät kaupungin 3.–13. syyskuuta ja festivaali hakee nyt innokkaita vapaaehtoisia.

Oletko huippuasiakaspalvelija tai taitava näyttelyopas? Onko sinulla silmää some-kuville? Vai kiinnostaisiko sinua enemmän tapahtumatuotannon tekninen puoli? Tarjolla on lukuisia eri tehtäviä tuotannon ja viestinnän parissa sekä asiakaspalvelutehtävissä. Voit täyttää työtoiveesi ja sopivat ajankohdat hakulomakkeessa. Huomioithan kuitenkin, että työaikataulut ovat tehtäväkohtaisia.

Vapaaehtoisena pääset tutustumaan näyttelyihin ja seuraamaan tapahtumia. Vapaaehtoistyö on vastikkeetonta, eikä siitä makseta palkkaa. Vapaaehtoiset saavat myös työtodistukset tapahtuman päätteeksi ja heidät kutsutaan mukaan karonkkaan.

Helsinki Design Weekin vierailijoiden, vapaaehtoisten ja työntekijöiden turvallisuus on tapahtumassa etusijalla. Koronavirustilannetta seurataan tarkkaan ja tapahtumassa noudatetaan viranomaisten suosituksia. Vapaaehtoiset ohjeistetaan epidemiaolosuhteissa työskentelyyn.

Löydät ilmoittautumislomakkeen täältä. Kysymykset ja tiedustelut: katriina.somerto@helsinkidesignweek.com