Kämp Gardenin parhaat tarjoukset Design Marketissa

Design Market alkaa huomenna torstaina 3.9. Tutustu Kämp Gardenin merkkien parhaisiin tarjouksiin.

Suomalaiset vaatemerkit tarjoavat harkittuja vaatemalleja kestävistä materiaaleista. Tänä vuonna Design Market tapahtuu verkkokaupoissa ja merkkien omissa myymälöissä.

Design Marketin myyjät ja linkit verkkokauppoihin löydät täältä. 

Kaikki suomalaisen muodin keskuksen, Kämp Gardenin, liikkeet ovat mukana Design Marketissa. Tässä esimerkkejä tarjouksissa olevista laatutuotteista.

Arela

Arela sweater

Parhaita luonnonmateriaaleja, minimalistista designia. Kashmir-, merino- ja puuvillatuotteita jopa –50%.

R&H

RH mickey dress

Mickey Square Dress on R/H klassikko, joka ei mene koskaan pois muodista.Suunniteltu Suomessa. Valmistettu Virossa. Kankaat on kudottu Suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa, ja ne on valmistettu GOTS sertifioidusta luomupuuvillasta.

Tauko

Mineral-paita on valmistettu uusiokäytetyistä paikallisista vuokratekstiileistä palkitulla kiertotalous tuotantomenetelmällä.

Mineral trousers
Photo taken at STOODIO Oy

Cargo-housut on valmistettu uusiokäytetyistä paikallisista vuokratekstiileistä palkitulla kiertotalous tuotantomenetelmällä.

Terhi Pölkki

Vuorittomat Victoria -loaferit ovat jalassa niin pehmeät, että tuntuu melkein kuin kävelisit sukilla. Loaferi on todellinen klassikko, joka toimii sesongista toiseen. Valmistettu kasviparkitusta nahasta.

Emil-sandaali on Terhi Pölkki klassikko, joka toimii täydellisesti niin arjessa kuin juhlassa. Terävä kärki ja ja hopeinen solki tuo ripauksen naisellisuutta. Valmistettu kasviparkitusta nahasta.

éN Hats

eN hat pile

Uniikit éN Hats Vintage Project Helsinki – lierihatut ovat nyt myynnissä Design Market – tapahtumassa Gardenissa. Lierihatut ovat käsinvalmistettu Helsingissä laadukkaasta 100% villahuovasta. Sesonkiin kuratoitu värivalikoima on upea ja kokoja löytyy XS-XL. Suunnittelija Hanna Sarén opastaa lauantaina sinua löytämään täydellisen éN -hatun itsellesi tai lahjaksi.

Nomen Nescio

Nomen Nescio työvaate sarjan tuotteet ovat klassisia sekä mukavia. Työvaatteet on valmistettu kestävästä materiaalista, malleissa on useita taskuja, minimalistiset painonapit sekä muotokieli. Sukupuolineutraali. Kestävä. Valmistettu Virossa. Suunniteltu Helsingissä

Nomen Nomen Nescio minimalistinen sekä lämmin tikkitakki. Ihanteellinen kerrostamiseen, moniin erilaisiin sääolosuhteisiin.

hálo

KAARNA pooloneule on käsinneulottu Italiassa pehmeästä mohairista ja villasta. Neuleen puhvimaiset hihat mimikoivat puun runkoa ja sen lämmin korkea kaulus pitää sinut lämpimänä läpi syksyn ja talven.
My o My
OYOY Living Designin Leopardi, leijona ja Zorro-kissa -matot villa-puuvillasekoitteesta -30 %.

[button class=”” text=”Tutustu kaikkiin tarjouksiin” url=”https://www.helsinkidesignweek.com/fi/design-market-2020-vendors/” ]

Tämä artikkeli on tuotettu yhteistyössä Kämp Gardenin  kanssa kanssa. Kuten kaikki sisältö Helsinki Design Weeklyssä, myös kumppaniartikkelit on tehty palvelemaan ensisijaisesti lukijoitamme.