Podcast: Maa-asiaa

Muotoiluala käyttää hyödykseen maaperän materiaaleja ja ohjaa kulutustottumuksia. Siten se vaikuttaa omalta osaltaan maaperän pilaantumiseen ja siihen, miten materiaalit maapallolla liikkuvat. Maa-asioiden äärellä Ida Kukkapuron ja Anni Korkmanin kanssa Designmuseon Soil Matters -näyttelyn kuraattori Riikka Latva-Somppi sekä keramiikkataiteilija Eva Spoof.

Muotoiluala käyttää hyödykseen maaperän materiaaleja ja ohjaa kulutustottumuksia. Siten se vaikuttaa omalta osaltaan maaperän pilaantumiseen ja siihen, miten materiaalit maapallolla liikkuvat.

Maata on myös jokaisen keittiön kaapeissa. Esimerkiksi keramiikka ja lasi ovat poltettua maata.

Ida Kukkapuron ja Anni Korkmanin vieraana Designmuseon Soil Matters -näyttelyn kuraattori Riikka Latva-Somppi sekä keramiikkataiteilija Eva Spoof.

Lue lisää Designmuseon Soil Matters -näyttelystä.

Helsinki Design Weekly torstaisin Radio Helsingillä klo 12 ja uusintana lauantaisin klo 9. Kuuntele haastattelu taajuudelta 89,7 MHz tai podcastina Radio Helsingin -sivuilta, podcast appeista ja Spotifysta. Ohjelman mahdollistavat Designmuseo ja Kämp Garden.

Kuva: Tzuyu Chen