Ääni tilassa

Suurin osa meistä altistuu jatkuvasti jonkinlaiselle äänimaailmalle. Kuinka usein pysähdymme keskittymään siihen, mitä kuulemme?

Helsinki Design Weeklyn studioon on saapunut uusi vieraileva juontajaystävä; vaatesuunnittelija, toimituspäällikkö ja kirjoittaja Ervin Latimer! Ervinin ja Anni Korkmanin yhteisissä jaksoissa tarkastellaan tiloja joissa olemme ja elämme. Miltä niissä kuulostaa? Mitä siellä näkyy? Kuka sen päättää?

Exploited Body Press Shot. Kuva Helen Korpak.

Ensimmäisen jakson asiantuntija on Exploited Body -taiteilijanimellä työskentelevä taiteilija, säveltäjä ja Changeless-levymerkin pyörittäjä Noah Kin. Mitä elementtejä Noah käyttää sävellystyössä tavoitellessaan tiettyjä tunteita ja maailmoja? 

Jaksossa etsitään myös vastausta kysymykseen, onko hiljaisuus katoava luonnonvara? Mitä hiljaisuus tekee meille? Onko maailma muuttunut meluisammaksi?

Helsinki Design Weekly torstaisin Radio Helsingillä klo 12 ja uusintana lauantaisin klo 9. Kuuntele haastattelu taajuudelta 89,7 MHz tai podcastina Radio Helsingin -sivuilta, podcast-appeista ja Spotifysta. Ohjelman mahdollistavat Designmuseo ja Kämp Galleria.