Harjoittelijaksi Helsinki Design Weekille tai Weeklyyn?

Luovissa etsitään kahta uutta työkaveria festivaalikaudelle. Pohjoismaiden suurin muotoilu- ja arkkitehtuurifestivaali Helsinki Design Week järjestetään kaupungilla ja verkossa 8.–17.9.2023, tämän vuoden teema on ”Olipa kerran”. Helsinki Design Weeklyn toiminta on ympärivuotista ja työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti.

HDW etsii luovuudesta, muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostunutta markkinointiharjoittelijaa. Markkinointiviestinnän harjoittelija liittyy viestintätiimiin ja on mukana vastaamassa kumppanuusnäkyvyyksien toteutuksesta sekä sosiaalisen median sisältöjen suunnittelusta ja tuotannosta. Työtehtäviin kuuluu markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta yhdessä tiimin kanssa sekä tiedottamista, myyntitehtäviä ja sidosryhmätyötä. 

Itsenäinen muotoilumedia Helsinki Design Weekly etsii tiimiinsä muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostunutta mediaharjoittelijaa. Työtehtäviin kuuluu aineistojen kokoamista, kuvankäsittelyä, sosiaalisen median sisällön suunnittelua ja toteutusta sekä nettisivujen ylläpitoa.

Molemmilta hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta ja luovaa ongelmanratkaisukykyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjoitustaitoa. Työtehtävät räätälöidään kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Harjoitteluiden kesto on 24.7.–20.9. Perehdytys tehdään kesäkuun aikana osa-aikaisesti. Harjoittelusta maksetaan korvaus. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelo yhteistötuottaja Iris Korkmanille (iris.korkman@helsinkidesignweek.com) 1.6. mennessä. 

Vuodesta 2005 lähtien järjestetty Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua muotoilun keinoin kaupungin kehittämiseen ja siitä keskustelemiseen. Kansainvälinen ohjelmistomme sisältää vuosittain yli 100 tapahtumaa, niin ammattilaisille kuin suurelle yleisöllekin. Se koostuu päätapahtumista, kumppanuustapahtumista ja satelliittitapahtumista. Luovi Productions tuottaa myös Fiskars Village Art & Design Biennalea, Valoon-tapahtumaa ja Helsinki Design Weekly -muotoilumediaa.