Covid-19

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt koronapandemiasta johtuvan päätöksen, jonka myötä kokoontumisrajoitukset kiristyvät ja asiakastilojen käyttöä rajoitetaan. Rajoitusten myötä Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikka ja sen ohjelma Glasshouse Helsingissä peruuntuu. Helsinki Design Weekin muut tapahtumat järjestetään kaupungilla ja verkossa 9.–19.9.2021.

Tapahtumakalenteristamme löydät yli 80 muotoilu- ja arkkitehtuuriteemaista Kumppanuus- ja Satelliittitapahtumaa. Pandemian vuoksi noudatamme äärimmäistä varovaisuutta festivaalituotannossa ja haluamme tehdä festivaalivierailusta mahdollisimman turvallisen. Olemme jakaneet kaikille tapahtumajärjestäjille aluehallintoviraston mukaiset ohjeet siitä, miten järjestää tapahtuma uusien rajoitusten alla.

Katso lisätietoja aluehallintaviraston määräämistä kokoontumisrajoitteista  täältä.

Helsinki Design Weekin aikana on mahdollista kokoontua, pitää yhteyttä ja jakaa sisältöä myös virtuaalisesti. Helsinki Design Weeklyn toimitus kuulee mielellään mahdollisista muotoilualan uutisista ja juttuideoista. Jos haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä ohjelmajohtaja Anni Korkmaniin: anni.korkman[a]helsinkidesignweek.com. Tilaa Weeklyn uutiskirje täältä.

Turvallisuusasioihin liittyen voit olla yhteydessä vastaava tuottaja Helena Fernströmiin: helena.fernstrom[a]helsinkidesignweek.com.

Näin osallistut tapahtumaan turvallisesti

Haluamme tehdä festivaalivierailusta sinulle mahdollisimman turvallisen. Olet tervetullut tapahtumiin, jos tunnet olosi terveeksi. Jos olet sairas, jääthän kotiin, kunnes voit paremmin. Ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon.

Pidetään etäisyyttä toisiimme

Ota tilaa itsellesi ja anna sitä toisille, kun liikut tapahtumissa, jonotat sisään tai käytät muita palveluita. Pidäthän turvallista etäisyyttä, vähintään 2 metriä. Myös me tapahtumajärjestäjät pidämme sinuun turvavälin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä. Huomioithan ajankohtaiset Etelä-Suomen aluehallintoviraston asettamat rajoitukset.

Osta liput ennakkoon

Suosittelemme ostamaan pääsyliput ennakkoon tapahtumiin, silloin tapahtumanjärjestäjä saa tarvittaessa tiedon tapahtumaan osallistuneista ja pystyy välttämään kontaktit ovella. Tarkistathan lipun ostamisen mahdollisuudet kunkin tapahtuman omilta sivuilta.

Huolehdi hygieniasta

Huolehdithan hyvästä käsihygienasta, pese kädet ja käytä käsidesiä. Aivasta ja yski puhtaaseen nenäliinaan, hätätapauksessa hihaan. Älä koske näyttelyesineisiin tai installaatioihin. Vältä turhaa pintojen koskettelua.