Covid-19

Seuraamme koronavirustilannetta tarkkaan ja noudatamme kaikissa toimissamme viranomaisten suosituksia. Päivitämme näitä sivuja tarpeen mukaan.

Helsinki Design Week järjestetään 9.-19.9.2021 kaupungilla ja verkossa. Pandemian vuoksi noudatamme äärimmäistä varovaisuutta festivaalituotannossa ja haluamme tehdä festivaalivierailusta mahdollisimman turvallisen. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia Covid-19 -tilanteen kehittymisestä jatkuvasti ja pidämme kaikki festivaalin kumppanit, tekijät ja siihen osallistuvat ajan tasalla. Olemme valmiita tekemään muutoksia suunnitelmiin tarvittaessa.

Avoimen tapahtumahaun ja Design Marketin myyjähaun osalta olemme pyrkineet entisestäänkin helpottamaan osallistumista esimerkiksi pidentämällä peruutusehtojamme. Katso peruutusehtomme Design Marketiin ja avoimeen tapahtumahakuun liittyen täältä.here.

Helsinki Design Weekin aikana on mahdollista kokoontua, pitää yhteyttä ja jakaa sisältöä myös virtuaalisesti. Helsinki Design Weeklyn toimitus kuulee mielellään mahdollisista muotoilualan uutisista ja juttuideoista. Jos haluat kuulla lisää, otathan yhteyttä Anni Korkmaniin: anni.korkman[a]helsinkidesignweek.com. Tilaa Weeklyn uutiskirje täältä.here.

Jos jokin mietityttää turvallisuusasioihin liittyen, voit olla yhteydessä Helena Fernströmiin: helena.fernstrom[a]helsinkidesignweek.com.

Näin osallistut tapahtumaan turvallisesti

We want to make your participation in the festival as safe as possible. You are welcome to attend our events if you are feeling healthy. If you are sick, please stay at home until you feel better. Please contact healthcare services if necessary.

Pidetään etäisyyttä toisiimme

Ota tilaa itsellesi ja anna sitä toisille, kun liikut tapahtumissa, jonotat sisään tai käytät muita palveluita. Pidäthän turvallista etäisyyttä, vähintään 2 metriä. Myös me tapahtumajärjestäjät pidämme sinuun turvavälin. Edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikilta 12 vuotta täyttäneiltä.

Osta liput ennakkoon

Suosittelemme ostamaan pääsyliput ennakkoon, silloin saamme tarvittaessa tiedon tapahtumaan osallistuneista ja vältämme kontaktit ovella. Mikäli ostat lippusi ovelta, on käytössä vain korttimaksu ja suosittelemme lähimaksua.

Huolehdi hygieniasta

Huolehdithan hyvästä käsihygienasta, pese kädet ja käytä käsidesiä. Aivasta ja yski puhtaaseen nenäliinaan, hätätapauksessa hihaan. Älä koske näyttelyesineisiin tai installaatioihin. Vältä turhaa pintojen koskettelua.