Palad goes Tripla

NäyttelyKeskusteluTeollinen muotoilu ja tuotemuotoiluSisustus
Milloin ti 12.09.2023 - to 14.09.2023
Missä BioRex Tripla, Fredikanterassi 1, 00520, Helsinki
Esteetön Kyllä

Kauppakeskus Triplassa esteetön liikkuminen on otettu huomioon. Myös BioRex-elokuvateatterissa liikkuminen on esteetöntä.

Kieli Suomi / Englanti
Lisätietoja Website Instagram Facebook

Palad tuo pop-up showroomin BioRex Triplaan. Palad-kalustebrändin luoneet Jaana Partanen & Heikki Lamusuo ovat paikalla esittelemässä kalusteita ja suunnittelufilosofiaansa.
Ohjelmaa päivittäin klo 9-12 tasatunnein:
klo 9 ART-malliston ja 2000-luvun rokokoon lanseeraus
klo 10 Palad ja empaattinen jalanjälki
klo 11 Avoin keskustelu arvopohjaisesta suunnittelusta

Keskusteluissa mukana joka päivä vierailevat tähdet:
ti 12.9. klo 11-12 toimittaja ja muotivaikuttaja Sami Sykkö
ke 13.9. klo 11-12 sisustusarkkitehdit Lars ja Päivi Räihä
to 14.9. klo 11-12 Frameryn perustaja, sarjayrittäjä Ilkka Kaikuvuo

Lisäksi tarjolla kahvia, skumppaa ja paljon siltä väliltä. Tervetuloa!

Palad goes Tripla -tapahtumassa ensiesittelynsä saavat ART-malliston uutuustuotteet. Kierrätetystä koivusta käsinveistetyt yksilölliset P.I.K.-istuimet rikkovat taideteoksen ja huonekalun rajapintaa. Pop-up-showroomissa voi tutustua myös muihin Paladin kalusteisiin kuten TOWERI-monitoimikalusteeseen ja pehmustettuihin TUMA-sohvakalusteisiin.

Julkisiin tiloihin suunnitellut Palad-kalusteet ovat monikäyttöisiä ja muunneltavia. Kaikki kalusteemme on suunniteltu tarvelähtöisesti. Tasa-arvoinen muotoilumme ottaa huomioon kaiken muotoiset ja kokoiset käyttäjät sekä tilat.

Suunnittelemme ja valmistamme kestäviä kalusteita Pohjois-Savossa. Materiaaleina käytämme läheltä hankittuja, mahdollisimman luonnonmukaisia materiaaleja, kuten vastuullisesti tuotettua suomalaista puuta.

Kuopiolainen Palad on brändi kaiken muotoisille ja kokoisille. Luomme kalusteita tiloille isoista pieniin, ihmisille lyhyistä pitkiin – ja kaikille siltä väliltä.

Palad-huonekalut luovat hyvää tukemalla lähialueen toimijoita. Paikallisen ekosysteemin luominen Paladin ympärille on osa konseptimme kivijalkaa.