Vuoden Huiput jälleen haussa

Markkinointiviestinnän ja muotoilun vuosittainen kilpailu sisältää nyt kaksi uutta sarjaa.

Markkinointiviestinnän ja muotoilun vuosittainen kilpailu sisältää nyt kaksi uutta sarjaa.

Tammikuun alussa käynnistyneessä Grafian Vuoden Huiput 2015 -kilpailussa on tänä vuonna mukana kaksi uutta sarjaa: Ulkomainonta ja Pakkausmuotoilu. Sarjat lisättiin kilpailuun suuren kysynnän vuoksi. Lisäksi Muotoilun tuotteistus -sarja kulkee jatkossa nimellä Tuotemuotoilu ja sen markkinointi. Grafia haluaa muutoksella korostaa, että tuote ei menesty ilman hyvää brändiä ja viestintää. Kaikkiaan sarjoja on kilpailussa 18.

Vuoden Huiput 2015 -kilpailun ylituomariksi valittu Niklas Lilja on innovaatiojohtaja kalifornialaisessa Enso Collaborativessa, joka rakentaa bisnesmenestystä yhteiskunnallisen vaikuttamisen kautta. Ennen sitä Lilja toimi luovana johtajana Goodby, Silverstein & Partnersilla San Franciscossa. Kilpailun koko 65-päiseen tuomaristoon voi tutustua osoitteessa www.vuodenhuiput.fi.

Vuoden Huippujen visuaalisesta ilmeestä vastaa tänä vuonna Kuudes Kerros.

Töiden sisäänjättö päättyy 22.1. klo 17. Kilpailun tuomarointi tapahtuu 6.-7.2.2016.

Lue lisää Vuoden Huiput 2015 -kilpailun viralliselta sivulta.