Tapahtumahaku vuoden 2016 Helsinki Design Weekille on alkanut

Avoin tapahtumahaku vuoden 2016 Helsinki Design Weekille on auki 27.5. saakka. Tapahtumahakua on nyt kehitetty palvelemaan tapahtumajärjestäjiä entistä paremmin. 

On jälleen se aika vuodesta, kun Helsinki Design Week aloittaa kiinnostavimpien tapahtumien kokoamisen syyskuista festivaaliaan varten. Hae mukaan vuoden 2016 ohjelmaan.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali. Vuosittain tärkeä osa festivaaliohjelmasta koostuu itsenäisten tapahtumajärjestäjien tuotannoista. Ohjelma on kuratoitu kokonaisuus, johon haetaan mukaan avoimen tapahtumahaun kautta. Vuoden 2016 tapahtumahaku on nyt avoinna ja päättyy 27.5.

Tapahtumajärjestäjät ovat Helsinki Design Weekille tärkeä sidosryhmä ja vuoden 2016 avointa tapahtumahakua on kehitetty palvelemaan tapahtumajärjestäjiä paremmin. Tapahtumajärjestäjät voivat kirjautua sisään palveluun ja täydentää oman tapahtumansa tietoja. Kehitystyön myötä avoin tapahtumahaku sisältää osallistumismaksun.

Ryhdy näytteilleasettajaksi, järjestä muotinäytös, avaa työhuoneesi ovet tai pidä vaikkapa palvelumuotoilun työpaja. Tapahtumasi voi liittyä mihin tahansa muotoilun alaan: tuote- tai palvelumuotoiluun, arkkitehtuuriin, muotiin, graafiseen suunnitteluun, pelisuunnitteluun – valinta on sinun. Viime vuonna mukana oli yli 100 tapahtumajärjestäjää ja tapahtumia toteutettiin ympäri kaupunkia.

Helsinki Design Week järjestetään 1.–11.9.2016. Tapahtuman tulee sijoittua ainakin osittain kyseiselle aikavälille. Mukaan valittavat tapahtumat ovat osa Helsinki Design Weekin virallista ohjelmaa ja saavat näkyvyyttä Helsinki Design Weekin markkinointiviestinnässä.

Lue lisää ja hae mukaan ohjelmaan 27.5. menneessä.