Paljon onnea Helsinki Design Weekly!

Helsinki Design Weekly juhlistaa sadatta uutiskirjettään! Kahdessa vuodessa julkaisusta on kehittynyt suomalaisen muotoilun ykkösmedia. Lue juhlapaketti ja osallistu arvontaan.

Helsinki Design Weekly juhlistaa sadatta uutiskirjettään! Kahdessa vuodessa julkaisusta on kehittynyt suomalaisen muotoilun ykkösmedia. Lue juhlapaketti ja osallistu arvontaan.

Paljon onnea Helsinki Design Weekly!

Muotoilujulkaisu on tullut hienoon ikään: ei sadan vuoden, vaan sadan uutiskirjeen. Viikottainen uutiskirje lähti tänään muotoilun ystäville sadannen kerran.

Verkkojulkaisu sai alkunsa lähes päivälleen kaksi vuotta sitten ja on alusta asti kirjoittanut kunnianhimoisesti muotoilusta Suomessa ja maailmalla.

Ensimmäisissä jutuissa Samuji laajensi muodista lifestyleen, Guggenheim-arkkitehtuurikilpailun finalistit julkaistiin ja muotoilu matkusti avaruuteen. Entä mikä oli silloin Tukholman muotoiluviikon snackis, ykköspuheenaihe? Islantilaisten ja suomalaisten muotoilijoiden kimppakämppä Regeringsgatanilla, jossa tanssittiin ja naurettiin.

Entistä kansainvälisempi

Sivusto syntyi tarpeesta luoda alusta muotoilukeskustelulle ja tuoda esiin suomalaista muotoilua – ja ylitti siinä odotukset.

Kun toteutimme tämän syksyn Helsinki Design Week -festivaalilla kävijäkyselyn, puolet vastaajista kertoi lukevansa Helsinki Design Weeklyä. Heistä julkaisu on visuaalisesti miellyttävä (90 %), hyvin kirjoitettu (92 %), laadukas (93 %), monipuolinen (93 %) ja tarjoaa kiinnostavaa sisältöä (95 %).

Kaksikielinen julkaisu ilmestyy suomeksi ja englanniksi ja tarjoaa näin myös ikkunan kansainvälisille suomalaisen muotoilun ystäville.  Lukijat ovat muotoilun ammattilaisia ja edelläkävijöitä, kaupunkilaisia ja designista innostuneita lukijoita.

Viikoittain vaihtuvaa uutis- ja featuresisältöä kirjoittavat eturivin kirjoittajat, joista valtaosa on ollut kehittämässä mediaa alusta saakka. Myös lukemattomat kolumnistit, valokuvaajat, kuvittajat, videontekijät, kääntäjät ja muut osaajat ovat antaneet työpanoksensa.

Haluamme jatkossa olla entistä proaktiivisempi ja ottaa lukijat mukaan tekemään Weeklyä. Juttuvinkkejä ja ideoita saa lähettää meille ympäri vuoden.

Juhlan kunniaksi julkaisemme myös kaksi uutta juttusarjaa: Weekly Abroad tapaa ulkomailla uraa luovia suomalaisia ja Weekly Sneak Peekesittelee uusia tuotteita ja mallistoja.

Osallistu arvontaan

Jos haluat pysyä kärryillä muotoilumaailmasta, tilaa Helsinki Design Weeklyn uutiskirje. Joka torstai ilmestyvä kirje kokoaa yhteen alan kiinnostavimmat uutiset, henkilöt ja ilmiöt. Juttuja on graafisesta suunnittelusta tuotemuotoiluun ja arkkitehtuurista muotiin ja palveluihin. Uutiskirje on ilmainen ja sen voi halutessaan peruuttaa yhdellä klikkauksella.

Arvomme kaikkien 16.12. mennessä uutiskirjettä tilaavien kesken palkintoja, jotka tuovat kesän talven keskelle. Jaossa on Marimekon upea maljakko sekä kukkalahjakortti. Arvonta koskee sekä uusia että vanhoja lukijoita.

Tilaa uutiskirje täältä.

Löydätkö suosikkisi?

Helsinki Design Weeklyn sarjat:

LINDA BERGHROTH © VEERA KONSTI

TEEMU SUVIALA © YUDI ELA
© KIMMO SYVÄRI
© MILENA HUHTA
© FLOW FESTIVAL/SAMULI PENTTI
© KLAUS HAAPANIEMI
© ARELA

Mitä uutta toivoisit Helsinki Design Weeklyyn? Voit laittaa ideasi ja palautteesi sähköpostilla osoitteeseen info@helsinkidesignweek.com. Julkaisemme ideoista parhaat uuden vuoden lupauksina.