Ramboll Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppaniksi

Suunnittelu- ja konsultointialan yritys Ramboll on Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppani vuonna 2017.

Suunnittelu- ja konsultointialan yritys Ramboll on Helsinki Design Weekin pääyhteistyökumppani vuonna 2017.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, jonka tavoitteena on kehittää kaupunkia muotoilun keinoin. Tapahtuma keräsi viime vuonna 158 000 kävijää.

Monialainen suunnitteluyritys Ramboll on tänä vuonna tapahtuman pääyhteistyökumppani. Yhteistyö perustuu kaupunkisuunnittelun teemaan.

Elinvoimaiset kaupungit tarvitsevat aktiivisia toiminta-alustoja sosiaalisen pääoman jakamiselle. Tällainen on muun muassa Helsingin keskustakirjasto Oodi, jonka suunnittelussa on mukana laajalti Rambollin osaamista – myös kansainvälisesti.

”Suunnittelumme lähtökohtana ovat aina ihmiset. Kaupunkikehityshankkeiden menestys riippuu siitä, miten asukkaiden tarpeet otetaan huomioon. Tämä lähtökohta yhdistää meidät Helsinki Design Weekiin, joka tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua muotoilun keinoin elinympäristönsä kehittämiseen ja siitä keskustelemiseen”, sanoo Rambollin markkinointi- ja viestintäjohtaja Karoliina Lehmusvirta.

”Monialaisena asiantuntijaorganisaationa Ramboll on luonteva kumppani kaupunkifestivaalille. Tulevaisuuteen katsova Ramboll tuo kaupunkikehitykseen uusia näkökulmia ja haastaa muotoilualan ratkomaan kaupungistumisen kysymyksiä”, Helsinki Design Weekin perustaja ja johtaja Kari Korkman sanoo.

Ramboll on mukana Helsinki Design Weekin tapahtumissa ja markkinoinnissa läpi vuoden. Tapahtuma huipentuu 7.–17.9.2017 järjestettävään kaupunkifestivaaliin, jossa Rambollilla on oma nimikkotapahtumansa.

Tutustu Rambollin alue- ja kaupunkikehityksen kampanjasivuihin.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista, joista Suomessa 2 200. Yritys tarjoaa infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstö.

www.ramboll.fi