Ehdota Muoto-palkittavia – Voita avec-lippu gaalaan

Suomalaista muotoilua palkitseva Muoto-gaala etsii parhaita muotoilualan tekijöitä, ilmiöitä ja trendejä. Ehdota palkittavia ja voita gaalaliput kahdelle.

Suomalaista muotoilua palkitseva Muoto-gaala etsii parhaita muotoilualan tekijöitä, ilmiöitä ja trendejä. Ehdota palkittavia ja voita gaalaliput kahdelle.

Muotoilun kärkeä palkitseva Muoto-gaala järjestetään seitsemättä kertaa 13.9., nyt ensimmäistä kertaa yhtenä Helsinki Design Weekin päätapahtumista. Kutsumme Weeklyn lukijat mukaan vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisia muotoilualan ilmiöitä, tekijöitä ja trendejä gaalassa palkitaan.

Ehdota suosikkejasi sarjoihin Vuoden tuote, Designteko ja Kansainvälistyminen 9.3. mennessä. Kaikkien ehdotusten lähettäneiden kesken arvomme avec-lipun Jätkäsaaren Clarion Hotel Helsingissä järjestettävään Muoto-gaalaan.

Lopulliset voittajat valitsee Muoto-jury. Vuoden tuote -sarjan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, jonka ehdokkaat esitellään Koti ja keittiö -lehden heinäkuun numerossa (9/2017) ja Helsinki Design Weeklyssä.

Ehdota suosikkejasi kategorioihin:

Vuoden tuote

Palkittava tuote voi olla mikä tahansa tuote, joka on muotoilultaan ja toimivuudeltaan erityisen ansiokas. Tuote on tullut markkinoille vuosien 2016–2017 aikana ja suunnittelija on suomalainen tai Suomessa työskentelevä.

Designteko

Tässä kategoriassa palkitaan teko, joka hyvällä ideallaan tai muotoilullaan parantaa ihmisten arkea tai ympäristöä. Teko on voinut ratkaista olemassa olevan ongelman tai luoda jotain täysin uutta.

Kansainvälistyminen

Tämän palkinnon saaja on hieno esimerkki suomalaisen muotoilun viemisestä maailmalle. Palkittavan tulee olla suomalainen yritys, yhteisö tai henkilö, joka huomioi hyvän muotoilun ja on kansainvälistynyt sitä hyödyntäen. Palkittava on saanut esimerkiksi tuotteen tai palvelun vientimarkkinoille tai edistänyt suomalaisen muotoilun näkyvyyttä.

Ehdota suosikkejasi tällä lomakkeella 9.3. mennessä. Jätä yhteystietosi, jos haluat osallistua gaalan avec-lipun arvontaan.