Paina mieleesi nämä nuoret lahjakkuudet

Vuoden Huiput -shortlista on nyt julkaistu – tässä ovat sen nuoret lupaukset. Kaikkiaan kilpailussa on ehdolla 147 työtä.

Vuoden Huiput -shortlista on nyt julkaistu – tässä ovat sen nuoret lupaukset. Kaikkiaan kilpailussa on ehdolla 147 työtä.

Jos olet kiinnostunut graafisen suunnittelun ja luovan alan lupaavista nimistä, tutustu tähän listaan.

Parasta suomalaista markkinointiviestintää ja muotoilua etsivän Vuoden Huiput 2016 -kilpailun shortlista on nyt julkaistu. Alle 29-vuotiaita graafisen alan osaajia palkitsevassa Nuoret luovat -sarjassa on ehdolla 16 työtä, joiden tekijät löydät alta satunnaisessa järjestyksessä.

Nimeä klikkaamalla pääset näkemään tekijän töitä.

Nuoret luovat -shortlista:

909 ehdotusta

Kaikkiaan Vuoden Huiput -shortlistalla on 147 työtä. Työt ovat satunnaisessa järjestyksessä ja sieltä löytyvät kaikki myöhemmin gaalassa palkittavat sekä vuosikirjaan valitut työt.

Kaikkiaan mukana on 83 vuosikirjatöitä, 46 Hopeahuippua ja 15 Kultahuippua sekä 4 erikoispalkintoa.

Vuoden Huiput 2016 -kilpailuun lähetettiin 909 kilpailutyötä. Määrä kasvoi viime vuodesta 59:llä. Tuomaristo valitsi kilpailun parhaimmiston helmikuun alussa. Vuoden Huiput -kilpailua on kehitetty ja samalla myös shortlista on saanut uuden muodon: listalla on mukana myös töiden kuvat ja esittelyt.

Kultahuipuista äänestetään suljetulla lippuäänestyksellä, joten niiden saajat selviävät tuomareillekin vasta gaalassa. Kultahuipuista ylituomari Sanna Mander valitsee koko kilpailun parhaan, Grand Prix -palkinnon saavan työn.

Palkinnot julkistetaan ja jaetaan Vuoden Huiput 2016 -gaalassa 27.4.2017 Tapahtumakeskus Telakassa Hernesaaressa. Gaalaliput tulevat myyntiin maaliskuussa.