Design Diplomacy avaa jälleen suurlä­het­ti­läiden kodit – ilmoit­tau­tu­minen auki

Supersuositut Design Diplomacy -keskustelut vievät kävijät lähelle diplomaattista elämää. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Ilmoittautuminen Design Diplomacy -keskusteluiltoihin on nyt avattu. Pääset ilmoittautumaan tilaisuuksiin klikkaamalla maan nimeä alla olevassa listassa. Mukana on tänä vuonna 12 suurlähetystöä.

Viime vuonna Helsinki Design Weekin lanseeraama keskusteluiltojen sarja nousi suureen suosioon ja illat varattiin loppuun. Kyseessä on keskustelukonsepti, jossa suurlähettiläiden residensseissä nähdään kaksi puhujaa: yksi kotimainen ja yksi suurlähetystön kotimaasta tuleva muotoilun ammattilainen.

He kohtaavat tapahtumia varta vasten luodun yllättävän korttipelin äärellä, jonka leikkisä ja älykäs kysymyspatteristo haastaa sekä puhujat että yleisön. Koska puhujat eivät voi valmistautua kysymyksiin etukäteen, yllätyksellisyys on taattu.

Noin puoli tuntia kestävien keskustelujen lisäksi illoissa pääsee kuulemaan kiinnostavia yksityiskohtia uniikeista tiloista ja niiden arkkitehtuurista lasillisen ääressä. Konsepti yhdistää ainutlaatuiset puitteet rentoon keskusteluun ja luo merkittäviä kansainvälisiä yhteyksiä suurlähetystöjen, muotoiluammattilaisten ja yleisön välille.

Suuren suosion saavuttanut konsepti leviää maailmalle myös osana Suomi100-ohjelmaa, ja Design Diplomacy nähdään HDW:n jälkeen myös Berliinissä ja Madridissa.

© AINO HUOVIO

Vuoden 2017 Design Diplomacy -keskustelut:

Perjantai 8.9.
Belgia

Maanantai 11.9.
Slovakia
Itävalta

Tiistai 12.9.
Latvia

Keskiviikko 13.9.
Ruotsi
Norja

Torstai 14.9.
Espanja
Alankomaat

Perjantai 15.9.
Iso-Britannia
Tanska

Lauantai 16.9.
Italia
Islanti

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumiin maan nimeä klikkaamalla.

Varaa paikkasi viimeistään 4.9. mennessä.

Suuren kysynnän vuoksi 2 iltaa/osallistuja. Ilmoittautuminen on sitova, mutta jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä pikimmiten osoitteeseen helena.fernstrom@www.helsinkidesignweek.com.

Tallenna