Weekly Sneak Peek: Dylan Marmoripiha

Dylan Marmoripiha on uusi ravintola Alvar Aallon suunnittelemassa Rautatalossa. Weekly Sneak Peek -promootiosarja esittelee muotoilun uutuuksia.

 

Kuka? Dylan Marmoripiha on Soupster-perheen uusi lounas- ja brunssiravintola, joka avattiin Alvar Aallon suunnittelemaan Rautataloon.

 

Mitä? Dylan Marmoripiha tarjoilee aamupalaa, lounasta ja brunssin. Meidän erikoisuutemme on tuore ja monipuolinen salaattibuffetti. Ruoka on modernia ja puhdasta kotiruokaa välimerellisellä twistillä.

 

Missä? Ravintola sijaitsee historiallisessa Rautatalossa keskuskadulla, jonka on suunnitellut Alvar Aalto.  Dylan Marmoripiha on rakennuksen marmorista tehdyssä atriumissa.

 

Milloin? Ravintola on auki maanantaista perjantaihin kello 08:00-16:00 ja viikonloppuisin kello 10:30-15:00.

 

Miksi? Dylan Marmoripiha tarjoaa suurelle yleisölle mahdollisuuden tutustua Alvar Aallon arkkitehtuurilliseen helmeen ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Atriumin rauhoittava ilmapiiri tarjoaa täydellisen keitaan nauttia lounasta tai kupin kahvia kaupungin vilinässä. Tila on kunnostettu Alvar Aallon innovatiivisella tyylillä. Suosittelemme pitämään silmällä hänen luomiaan yksityiskohtia, kuten ovenkahvoja, joita hän myöhemmin mukautti myös muihin töihinsä.


 

Soupster-perheen ravintola Dylan Marmoripiha

Dylan Marmoripiha
Dylan Marmoripiha
Dylan Marmoripiha
Dylan Marmoripiha

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna