Helsinki Design Week 2017: Shoppailijalle

Katso vinkkimme designaarteiden metsästäjille Helsinki Design Weekin tapahtumiin.
Tutustu koko ohjelmaan täältä.

Design Market

Pohjoismaiden suurin varastomyyntitapahtuma Design Market valtaa jälleen Kaapelitehtaan. Design Marketista on mahdollisuus ostaa aikaisempien sesonkien tuotteita tai prototyyppejä edullisin hinnoin. Noin 200 myyjän lisäksi mukana ovat muun muassa Fredan Kukkaistori ja hävikkiruokaravintola Loop.

Viime vuonna esitelty New Market toteutuu myös jälleen osana Design Marketia! Tänä vuonna kiinnostavimmat uutuustuotteet New Markettiin valitsee TRE, joka on maailman suurin suomalaisen muotoilun ja muodin konseptikauppa.

9.-10.9.
11:00-18:00
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1

 

Myiittala Vintage

Myiittala Vintage on kirpputoritapahtuma astioiden ystäville. Iittalan kanta-asiakkaat, Myiittala-yhteisön jäsenet, kokoontuvat myymään vanhoja Arabian, Iittalan, Hackmanin, Fiskarsin ja Rörstrandin astioitaan Myiittala Vintage -kirpputoritapahtumaan.

Sunnuntai 17.9.
12:00-16:00
Arabiakeskus
Hämeentie 135 A

 

Marimekko x WST Second Hand Pop-Up Shop

Koko Helsinki Design Weekin ajan Marimekon Forumin-myymälässä on WST:n pop-up-shop, jossa voi tehdä second-hand-löytöjä. Tarjolla on uutta omistajaa etsiviä marimekkoja viime sesonkien mallistoista sekä aarteita vuosien tai jopa vuosikymmenten takaa. Voit myös tuoda myyntiin omia hyväkuntoisia, käytöstä poistuneita Marimekko-vaatteitasi.

07.-17.9
Kauppakeskus Forum
Mannerheimintie 20

 

Raamit ruualle

Raamit Ruualle avaa ovet punavuorelaiseen taitelijakotiin, jossa on kahden muotoilijan, Marianne Huotarin (Studio Smoo) ja Leena Kouhian (Raaka Rå), suunnittelemien ja valmistamien keraamisten astioiden myyntinäyttely.

13.-15.9.
16:00:20:30
Uudenmaankatu 33

 

Minna Paussu Design Pop-up Store

Minna Paussu Design naisten vaatebrändin pop-up liike, jossa on esillä suomalaista printti- ja vaatesuunnittelua. Värikkyyttä, keimailevaa, vahvaa ja silti herkkää naisellisuutta ylistävä ensimallisto koostuu 100% silkkimateriaalista, jossa printtisuunnittelu ja pelkistetty muotokieli näyttelee keskeisintä osaa.

7.-16.9.
CORUYA liikkeen pop-up paikka
Korkeavuorenkatu 5

 

Little Market

Little Market -myyntitapahtuma on osa Helsinki Design Weekin Lasten Viikonloppua ja järjestetään jo neljättä kertaa. Tapahtumassa suomalaiset ja kansainväliset lastenbrändit myyvät syksyn uutuusmallistojaan. Tänä vuonna mukana Little Marketissa on paljon uusia merkkejä ja uuden lastevaatebrändin lanseeraus.

16.-17.9.
10:00-16:00
Kattilahalli
Sörnäisten rantatie 22

 

Daniel Rybakken ja 124° Artek Helsinki

Käy ihailemassa, kun Daniel Rybakken esittelee uuden kokoelmansa Artek Helsinki-myymälässä.

Daniel Rybakkenin kaksi uutta tuoteperhettä koostuvat huonekaluista ja pientuotteista, joiden kautta tämä norjalainen muotoilija tarkastelee, mitä Artek on tänä päivänä. Kiila-sarjan säilytyskalusteissa ja istuimissa sekä 124°-sarjan peileissä on hyödynnetty oivaltavasti teollisen tuotannon mahdollisuuksia. Ne tulkitsevat taiteen ja teknologian kohtaamispisteitä ilmentäen samalla tuoreen ja omintakeisen muotokielensä kautta Artekin periaatteita.

18:00-20:00
Tiistai 12.9.
Artek Helsinki
Keskuskatu 1B

 

Tuntuma

Arela, Natalia Ritari works ja STUDIO smoo häivyttävät luovan alan rajoja tarttumalla yhteen köyteen ja solmivat ketjua pukeutumisen, taiteen ja muotoilun välille. Arvostus kestävään ja perinteikkääseen tekemiseen unohtamatta kykyä muuntautua tämän päivän vaatimuksiin motivoi kolmikkoa yhteisen myyntinäyttelyn kokoamiseen.

7.-16.9.
Arela Store
Uudenmaankatu 26

 

Habitare

Suomen suurin huonekalu, sisustus- ja designtapahtuma järjestetään Messukeskuksessa. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Samaan aikaan: Antiikki, HighEnd Helsinki ja ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma.

13.-17.9.
Messukeskus
Messuaukio 1