DriveNow-palvelu toimii festivaalikansan apuna Helsinki Design Weekillä

OP-Ryhmän Suomeen tuoma DriveNow-palvelu helpottaa festivaalikävijöitä liikkumaan Helsinki Design Weekin tapahtumissa.

DriveNow-yhteiskäyttöautot tarjoavat uuden tavan Helsingissä liikkumiseen ja Helsinki Design Weekin installaatioiden ja tapahtumien kokemiseen. Rekisteröidy DriveNow:n asiakkaaksi nyt ilmaiseksi käyttämällä koodia HDW.

OP Ryhmän Suomeen tuoman palvelun DriveNow autoja on saatavilla muun muassa Helsingistä, Espoon Leppävaarasta ja Otaniemestä sekä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsinki Design Weekillä autoja tulee olemaan poikkeuksellisesti ainakin Design Marketin ajan Kaapelitehtaalla ja Lasten viikonlopun ajan Kattilahallilla.

Drive-Now:n liiketoimintajohtaja Timo Valtosen mielestä Helsinki Design Week ja DriveNow rakentavat modernia kaupunkikulttuuria Helsinkiin.

“Helsinki Design Weekin kaupunki-installaatioiden teemana on tänä vuonna kehittyvät kaupungin teema. DriveNow-palvelu istuu kehittyvän kaupungin ideologiaan luomalla uusia tapoja kaupungissa liikkumiseen”, Valtonen sanoo.

DriveNow-mobiilisovellus kertoo käyttäjälle, missä lähin vapaa auto sijaitsee. Käyttäjä maksaa ajamisesta 57 senttiä minuutilta ja hintaan sisältyvät niin pysäköinti, vakuutus kuin polttoainekustannukset. Autot ovat käytössä ympäri vuoden ja vuorokauden, ja ajon jälkeen auton voi jättää mille tahansa palvelun käytössä olevalle parkkipaikalle kantakaupungissa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Katso tarkemmat pysäköintiohjeet täältä.

Kaikki 150 DriveNow-autoa ovat uusia BMW:n ja Minin malleja: käytössä on sekä pieniä BMW 1-sarjan autoja ja Minejä että tilavampia malleja kuten BMW X1 tai BMW3-sarjan farmari. Valikoimassa on myös täyssähköauto BMW i3. Autot ovat valkoisia, ja ne on helppo tunnistaa DriveNow’n ja OPn Liikkumisen palveluiden logoista.

Rekisteröidy ilmaiseksi täällä!