Helsinki Design Week 2017: Streamaus

Voit osallistua Helsinki Design Weekille 2017 myös stremauksen kautta! Nämä tapahtuvat voit nähdä Helsinki Design Weekin sivuston kautta reaaliajassa.

Tutustu koko ohjelmaan täällä. Streamaukset tuottaa Coup4.

DesignCommons

Maailman ensi-iltansa saava puhekonsepti DesignCommons rikkoo perinteisen konferenssin kaavan. Lavalla luennoimisen sijasta muotoilun kansainväliset tähdet istuvat yleisön seassa ja nousevat vuorollaan puhumaan tämän hetken polttavimmista kysymyksistä. Yleisöstä ja puhujista koostuvat pöytäseurueet keskustelevat teemoista ja etsivät niihin ratkaisuja viinin ja ruoan parissa. Lue lisää täältä.

Design Commons pidetään osanaWorld Design Weeks Summitia 2017, joka järjestetään Helsingissä 14.-15. syyskuuta. Vuonna 2016 lanseerattu World Design Weeks on verkosto muotoiluviikoille ja niiden kumppaneille ympäri maailman, joka edistää tuotteiden ja ideoiden vaihtoa ja kestävää kehitystä. DesignCommons on kaikille avoin tapahtuma. Osta liput täältä.

Torstai 14.9.
19:00-23:00

 

Designing the Future Word by Word

Työ muuttuu, mutta sanat, joilla tulevaisuutta hahmotamme ovat peräisin teolliselta ajalta. Miten puhua työn tulevaisuudesta niin, että syntyy konkreettisia uusia vaihtoehtoja? Miksi sanojen kanssa on syytä olla tarkkana?

Keskustelijoina kansanedustaja Antero Vartia, Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, ohjaaja-käsikirjoittaja Paavo Westerberg, toimittaja Ville Blåfield, ennakoinnista vastaava tutkija Johannes Koponen ja senior advisor Marjaana Toiminen.

Saapuminen: JT-Linen lautta Lonnan saareen lähtee klo 16.00 Kauppatorilta. (Rajallinen määrä istumapaikkoja, pakollinen ennakkoilmoittautuminen osoitteessa mtoiminen@gmail.com)

Perjantai 8.9.
16:30-17.30

 

Data-Driven Design Day

Helsinki Design Week on ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä Data-Driven Design Day -tapahtuman joka kokoaa yhteen data-alan huiput kertomaan ajankohtaisista ilmiöistä.

Tällä foorumilla pääset kuulemaan näkemyksiä ja käytännön vihjeitä datan hyödyntämisestä suunnittelussa. Odotettavissa on inspiroivia tarinoita, siitä miten tuotteita ja palveluita kehitetään datan avulla asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan hyödyksi. Se on relevantti niin suunnittelijoille, tuotepäälliköille ja -managereille, dataihmisille ja muille data-vetoisesta kehittämisestä kiinnostuneille.

Tämän vuoden teema-alue on verkko- ja vähittäiskauppa. Se näkyy ja läpäisee esitykset, mutta keskusteluun mahtuu myös muutakin kuin myyntipuhetta. Ohjelmasta löytyy ajatuksia myös data-vetoisten organisaatioiden johtamisesta ja siitä, miten data taipuu ohjelmallisen suunnittelun polttoaineeksi. Tapahtuma on englanniksi.

Tiistai 12.9.
12:00-18:00