Helsinki Design Week 2017: Juhlakansalle

Vipattaako tanssijalka? Katso Helsinki Design Week 2017 tärpit juhliin ja avajaisiin.

Tutustu Helsinki Design Weekin koko ohjelmaan täällä.

Poiat X Antrei Hartikainen

Poiat lanseeraa uuden tuotteen yhteistyössä palkitun muotoilija-puuseppä Antrei Hartikaisen kanssa. Avajaistilaisuudessa mukana myös Fiskarsilainen pientislaamo Ägräs teemaan räätälöidyllä drinkillään.

Torstai 7.9.
17:00-22:00
Merimiehenkatu 22

Muotoilu ♥ Bisnes Date

Muotoilu ♥ Bisnes Date 2017 -tapahtuma kutsuu tulevaisuuden tekijät verkostoitumaan ja kohtaamaan toisensa bileiden merkeissä! Tapahtuma on avoin Ornamon ja Tradenomiliiton opiskelija- ja nuorille jäsenille, ketkä ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä. Rekisteröityminen liittojen omilla sivuilla: www.ornamo.fi ja www.tral.fi.

Torstai 14.9.
18:00-23:00
Maria 01
Lapinlahdenkatu 16

 

Jackie

Helsinki Design Weekin virallinen juhlapaikka! Liity mukaan We Jazz kulkueeseen avajaispäivänä 7.9., ja tule tutustumaan HDW HOP-kaupunki-installaatioihin. Lähtö Enter-installaation luota Kaartin maneesilta kello 18:45. Kulkueen jälkeen tekee varmasti mieli pysähtyä Jackieen nauttimaan virkistävää juomaa ja pizzaa.

Jackie
Iso Roobertinkatu 21

 

Open Doors @Nomen Nescio Studio

Avoimet ovet ja kekkerit Nomen Nescion studiolla.

Tiistai 12.9.
18:00-21:00
Nomen Nescio -store, Fredrikinkatu 24, Helsinki

 

Choice After Party: Marko Ahtisaari & Nadya Peek, Pykäri

Finnish design brand Choice arranges in conjunction with Helsinki Design Week the Muoto Gala After Party at G Livelab. On stage tech entrepreneur, musician Marko Ahtisaari with Nadya Peek, with their new band Construction, and the Finnish pop sensation Pykäri behind the DJ deck.

23:30
13.9.
G Livelab
Yrjönkatu 3

 

Design Meets Music

Black and White Records toivottaa sinut tervetulleeksi musiikki-iltaan!

Teollinen muotoilija Harri Koskinen heittäytyy tiskijukan rooliin ja uuden ajan kansanmuusikko Pekko Käppi esiintyy, soittimenaan perinteinen jouhikko. Graafikko Jussi Karjalainen kertoo myös luomistaan levynkansista. Lisäksi on luvassa levyostoksia myöhään iltaan, yllätyksiä ja erikoisuuksia sekä pientä naposteltavaa.

Perjantai 15.9.
18:00-22:00
Black and White Records
Toinen Linja 1

Design Disco by Finnish Design Shop

Finnish Design Shopin Design Disco kokoaa designin ystävät yhteen hyvien bileiden merkeissä. Mukaan pääsevät kutsuvieraat ja 25 onnekasta Finnish Design Shopin asiakasta. Musiikista vastaa DJ Kalifornia-Keke.

Keskiviikko 13.9.
21:00-02:00
Kilta-sali, Lapinrinne 1