Tutustu tapahtumaan: Kivi, sakset, paperi

Millaisen jännittävän tapahtuman järjestätte Helsinki Design Weekillä?

Kivi, sakset, paperi -keskustelutilaisuuden. Paneelissa Metso visioi Suomen eturivin yritysten edustajien kanssa sitä, miltä maamme teollisuus näyttää vuonna 2050 – sitä, miten digitalisaatio, kestävä luonnonvarojen käyttö, kaupungistuminen ja kulutustottumusten muutokset vaikuttavat siihen.

Mistä idea tapahtumaan lähti?

Halusimme avata Metsossa julkista keskustelua siitä, miltä suomalaisen teollisuuden tulevaisuus näyttää. Kutsuimme keskusteluun mukaan Fiskarsin ja UPM:n. Haluamme muistuttaa, että isoissa kansainvälisissä yrityksissä muotoilu laajasti ymmärrettynä on monessa mukana. Helsinki Design Week tarjoaa tämän tyyppiselle keskustelulle monipuolisen yleisön ja valmiin, jopa vähän yllättävän, foorumin.

Mitä Kivi, Sakset, Paperi -tapahtuma tarjoaa kävijälle?

Visioita siitä, miten teollisuus voi rakentaa kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Se avaa myös sitä, millaista osaamista teollisuutemme tulee jatkossa tarvitsemaan.

Kenen olisi ehdottomasti syytä osallistua?

Tulevaisuudesta ja trendeistä, teollisesta muotoilusta, digitalisaatiosta, kiertotaloudesta ja tulevaisuuden materiaaleista kiinnostuneiden. Lisäksi tekniikan, muotoilun ja kaupallisen alan opiskelijoiden.

Mitä odotuksia sinulla on Helsinki Design Weekille?

Odotan inspiroivia keskusteluja ja kohtaamisia mielenkiintoisten asioiden ympärillä.

 

12.9.
8:30-10:00
Aleksanterinkatu 16-18