Tutustu tapahtumaan: Napa School for Kids

Napa School for kids – suomalaisten huippukuvittajien näyttely Annatalon kirjakahvilassa 7.9.-17.9. Tapahtuman tuottaja Elsa Ervasti kertoo, mitä tapahtuma pitää sisällään.

Hei Elsa, millaisen ihanan tapahtuman järjestätte Helsinki Design Weekillä?

Napa School for kids-päivän Annatalolla 17.9., jossa avataan suomalaisten huippukuvittajien työskentelyä työpajoissa sekä näyttelyn ja keskustelutilaisuuden avulla. Näyttely on avoinna Annantalolla 7.9.-8.10.

Mistä idea tapahtumaan lähti?

Suomalainen huippukuvittaminen on kansainvälisestikin erittäin korkealla tasolla. Haluamme kertoa tästä ja tässä tapahtumassa nimenomaan lapsille.

 

Mitä Napa School for Kids tarjoaa kävijälle?

Se tarjoaa lapsille elämyksen, jossa tutustutaan suomalaisten huippukuvittajien maailmaan. Tämä on ainutkertainen mahdollisuus syventyä kuvittajien erilaisiin työskentelytapoihin ja tekniikoihin.

 

Kenen olisi ehdottomasti syytä osallistua?

Lapset, joilla on intohimo ja innostusta piirtämiseen/kuvittamiseen sekä vanhemmat, jotka haluvat laajentaa ymmärrystään kuvittamisen mahdollisuuksista. Aikuinen ja lapsi voivat oppia yhdessä kuvittamisesta ja saada inspiraatiota monipuolisesta ohjelmasta.

 

Mitä odotuksia sinulla on Helsinki Design Weekille?Toivomme, että saamme lisättyä tietoisuutta kuvittajan ammatista, ja siitä, kuinka hyvä taso meillä kuvituksessa kansainvälisestikin on.  Helsinki Design Week yhteistyökumppanina osaa tuoda oikeat ihmiset asian äärelle.

7.-17.9.
Annantalo