Tutustu tapahtumaan: Tuntuma

STUDIO Smoon Marianne kertoo järjestämästään tapahtumasta Helsinki Design Weekille.

Hei Marianne, millaisen ihanan tapahtuman järjestätte Helsinki Design Weekillä?

Tuntuma-myyntinäyttelymme sulauttaa muotoilun, taiteen ja pukeutumisen yhteen tilaan häivyttäen rajapintoja. Kokoamme yhdessä Arelan, Natalia Ritari worksin ja STUDIO smoon kanssa tunteita herättävän näyttelyn, jossa pinnat ja värit houkuttelevat koskettamaan.

Mistä idea tapahtumaan lähti?

Idea Tuntumaan lähti kahden toisilleen ennestään tuntemattoman freelance-muotoilijan (Natalia Ritarin ja STUDIO smoon Mariannen) ennakkoluulottomasta heittäytymisestä tehdä jotain yhdessä. Löysimme nopeasti yhteisen polun muotoilun ja taiteen rajapinnalta. Kutsuimme mukaan Arelan, jonka kanssa jaamme samat kestävät perinteikkäät arvot unohtamatta kykyä muuntautua tämän päivän vaatimuksiin.

Mitä Tuntuma tarjoaa kävijälle?

Tuntumassa voi kokea syksyisen tunnelman parhaat puolet: kääriydy Arelan ylelliseen kashmirneuleeseen, sukella STUDIO smoon maalauksellisten keramiikkaryijyjen ”Colored Landscapes” -maailmaan ja valaise pimenevät illat Natalia Ritari worksin herkullisilla valaisimilla. Myyntinäyttelymme tarjoaa harkittua harmoniaa Arelan myymälän kietoutuessa pintoihin ja pehmeyteen pukeutumisen, taiteen ja muotoilun tuntumaan.

Kenen olisi ehdottomasti syytä osallistua?

Kaikki, jotka nauttivat väreistä ja hyvästä tunnelmasta!


Mitä odotuksia sinulla on Helsinki Design Weekille?

Kuunnella mielenkiintoisia puheenvuoroja muotoilusta ja taiteesta, nähdä ja kokea kaupunki designin ympäröimänä sekä tavata ihmisiä teoksien takana.

7.-16.9.
11:00-18:00, lauantaisin 11:00-16:00
Arela Store, Uudenmaankatu 26