Q&A Raitiovaunukeskustelut Podcast 3: Avantage Oy

Kuuntele Helsinki Design Weeklyn järjestämä raitiovaunukeskustelujen sarja nyt Kiekusta podcastina. Keskusteluissa esitetään kysymyksiä ja etsitään vastauksia muun muassa kaupungin, kulttuurin ja työn teemoista.

 

3. jakso: Avantage Oy

Keskustelu luovien alojen ammattilaisten seurassa luovasta työstä ja siihen liittyvistä iloista, haasteista, tunteista ja onnistumisista.

Mitä ovat luovaan työhön liittyvät onnistumiset ja ilot? Entä luovan työn haasteet? Mitkä ovat parhaimmat ja pahimmat tunteet työssä? Miten pidän yllä luovaa virettä? Entä miten innostan muita luoviin ponnistuksiin? Miten johdan luovaa työtä?

Keskustelemassa:

professori ja teollinen muotoilija, vuoden 2016 Kaj Frank -palkinnon voittaja, Juhani Salovaara

muotoilija ja yrityksen perustaja Maija Itkonen, Gold&Green Foods

Musiikintekijä ja A&R Virpi Eroma, Hög Publishing

Markkinointijohtaja Alexander Pihlainen, Slush

Asianajaja ja varatuomari Ilona Tulokas, Asianajotoimisto Hannes Snellman

Keskustelua johdattaa:

Valmentaja Virpi Haavisto, Avantage

Avantage on luovan työn edesauttamiseen ja johtamiseen erikoistunut coachingtoimisto. Virpi Haavisto on Avantagen perustaja ja luovien ammattilaisten ja johdon coach. Palveluitamme ovat yksilöcoaching, tiimi- ja ryhmäcoaching, fasilitointi ja räätälöidyt workshopit.

[button class=”” text=”Kuuntele” url=”https://www.kieku.com/channel/Q%26A%20Raitiovaunukeskustelujen%20sarja/8d44cc8a-78ba-470a-bad8-8250b7fa8821″ ]

 

Q&A Raitiovaunukeskustelut

Helsinki Design Weekillä yhteistyökumppanimme HKL:n kulttuurivaununa toiminut ratikka muuntautui neljänä päivänä designin after work -vaunuksi, joka kulki ympäri Helsingin kaupunginosia. Raitiovaunukeskustelut kytkeytyvät syvälle Helsinki Design Weekin vuoden 2017 teemaa, Q&A, joka pohtii kaupunkien kehitystä, koulutusta ja oppimista, kestävää kehitystä, tiloja ja taloja sekä luovien alojen yrittäjyyttä ja yhteistyötä.

Erilaiset ja mielenkiintoiset sisällöt raitiovaunuajeluille tuotti visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia, kasvuyrittäjyyttä tukeva startup-keskittymä Maria 01, työyhteisöjä kouluttava ja coachaava, luovan työn edesauttaja Avantage Oy ja jo yli 20 000 jäsentä omaava Ompeluseura, naisten työelämäverkosto Facebookissa.